Werkkleding industrie

Werkkleding industrie

Veilig, functioneel, comfortabel en representatief. De eisen waaraan werkkleding voor de industrie moet voldoen zijn omvangrijk. Niet zo gek, van werknemers in de industrie wordt veel gevraagd. Denk aan het werken met bewegende machineonderdelen, vuil of chemicaliën. De kleding die werknemers dragen moet aansluiten bij hun wensen en behoeften. Afhankelijk van de branche waarin gewerkt wordt kunnen specifieke eisen worden gesteld. 

Lavans verhuurt werkkleding die bijdraagt aan een prettige en veilige werkomgeving. Met ons serviceconcept maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk. Van het aanmeten en de eerste levering tot het onderhoud en de vervanging. Wij nemen alles uit handen

Werkkleding voor een zorgeloze werkomgeving

In welke industrietak je ook werkt, jij wilt dat jouw medewerkers in veilige en comfortabele kleding kunnen werken. Daarnaast moet jouw personeel er netjes en uniform bijlopen. Lavans ontwerpt en verhuurt werkkleding die aan de behoeften van de industrie voldoet. De moderne, slijtvaste jassen, broeken, overalls en polo’s zijn aangepast aan diverse arbeidsomstandigheden. Zo hebben wij onder meer werkkleding voor de chemische industrie, installatietechniek, houtindustrie en metaalindustrie. De kleding heeft een hoog draagcomfort, is praktisch door de vele opbergmogelijkheden, geeft optimale bewegingsvrijheid en draagt bij aan een zorgeloze werkomgeving. Kleding voor de echte vakwerker dus!

ISO-genormeerde werkkleding voor de industrie

In sommige branches krijgen medewerkers te maken met extra uitdagingen. Door bepaalde werkzaamheden kunnen gevaarlijke situaties ontstaan, zoals elektrostatische lading, extreme hitte en huidcontact met vloeibare chemicaliën. Voor medewerkers in risicovolle omgevingen biedt Lavans ISO-genormeerde werkkleding. Deze veiligheidskleding voldoet aan alle internationale normen en standaarden en beschermt de medewerker en geeft meer tijd om ernstig letsel te voorkomen. De wet- en regelgeving schrijft voor in welke branches deze kleding verplicht is. Voorbeelden van ISO-genormeerde kleding uit ons assortiment zijn laskleding, antistatische kleding en chemie kleding.

Altijd voldoende schone en veilige werkkleding

Lavans produceert werkkleding voor de industrie onder een eigen label. Door de kleding te huur aan te bieden en in eigen beheer te houden, kunnen we jou het beste van dienst zijn. Wij staan garant voor de kwaliteit die we leveren. In ons atelier, maar ook in onze professionele wasserij. Werkkleding, of deze nu genormeerd of niet genormeerd is, moet goed onderhouden worden. Dat verlengt de levensduur én is bij genormeerde kleding verplicht om de beschermende werking te behouden. Door ons ISO-gecertificeerd wasproces en onze kwaliteitscontroles ben jij altijd verzekerd van schone en veilige werkkleding. Kapotte of versleten werkkleding wordt bovendien direct gerepareerd of vervangen. Als dat geen gemak is!

Meer voordelen van onze huurservice

  • Altijd een ruime voorraad werkkleding.
  • Gemak: van het aanmeten en de eerste levering tot de mutaties en vervanging, Lavans ontzorgt.
  • Veilig en schoon door het CERTEX-gecertificeerd wasproces.
  • Persoonlijke service: inclusief levering en transport. 
  • Duurzame oplossing: onze bedrijfskleding heeft een lange levensduur en wordt CO2-neutraal geproduceerd.
  • Direct zicht op de totale kosten.

Werkkleding voor de industrie nodig?

Wil jij ook altijd voldoende schone en veilige kleding voor jouw werknemers in de industrie, maar wil je niet te veel rompslomp? Profiteer dan van de huur- en wasservice van Lavans. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie over ons serviceconcept. Download hier onze folder bedrijfskleding. 

Kunnen we iets voor je betekenen?

logo lavans logo lavans De beste wasserij ter wereld!
Trots, wij zijn verkozen tot 's werelds beste wasserij en daarmee de winnaar global best practices awards 2023/2024.
Lavans bedrijfskleding
Geen zorgen! Wij nemen écht alle rompslomp van je over:

- Andere kledingmaat?
  Ruilen is geen probleem;
- Kledingstuk kapot?
  Wij repareren het direct;
- Versleten kleding?
  Bij wens automatisch vervangen;
- Medewerker uit dienst?
  Wij nemen kleding retour;
- Grip op de zaken?
  Bekijk het Lavans klantenportaal.