Ontdek alles over onze
multiculturele proeverij

Dagelijks werken wij met meer dan 20 verschillende culturen onder één dak. De respectvolle manier waarop wij met elkaar om gaan is een prachtig voorbeeld voor veel bedrijven. Daar zijn wij erg trots op!

Een belangrijke voorwaarde voor deze fijne samenwerking is het delen van elkaars passie en trots. En wat verbroedert nu meer dan samen eten?! Zo is onze multiculturele proeverij ontstaan: een avond waar door én voor onze collega's wordt gekookt uit ieders oorspronkelijke keuken. 

Dit alles hebben we vastgelegd in een kleurrijk receptenboek, met maar liefst 50 smaakvolle gerechten. Je kunt het receptenboekje op deze pagina bekijken en bestellen!


 

Bekijk onze kookfilmpjes

Joost maakt 'Kaphrao'

 

Sevda maakt 'Mercimek kofte'


Joost maakt 'Kaphrao'

Thailand staat niet alleen bekend om zijn eilanden met prachtige stranden, mooie historische cultuur en kleurrijke klederdracht. Ook de Thaise keuken is befaamd. Joost is helemaal weg van Thailand en heeft een typisch Thais gerecht gekookt met: vlees, basilicum (kaphrao), kousenband, verse pepers en knoflook, geserveerd met rijst. Mmm, wij zeggen niks meer!

 

 

Sevda maakt 'Mercimek kofte'

Sevda heeft een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt. Mercimek kofte is Turks voor 'rode linzenballetjes'. Het recept is een echte aanrader. Het is erg gezond en goed vullend! Wat weinig mensen weten is dat er in verschillende delen van Turkije anders wordt gekookt. Zo hebben onze Turkse dames tijdens de proeverij zelfs van elkaar geleerd!

Wil jij ook een
receptenboekje?

Zelf aan de slag met de recepten die onze collega's voor elkaar kookten? Vul het onderstaande formulier volledig in en ontvang het receptenboekje binnen twee weken op het door jou aangegeven adres. En dat helemaal voor niets.