Ontdek alles over onze
multiculturele proeverij

Eigenlijk is het een simpel recept: tevreden klanten krijg je door tevreden medewerkers. Door de mens te kennen achter je collega krijg je respect, snap je elkaar beter en communiceer je beter. De respectvolle manier waarop wij met elkaar om gaan is een prachtig voorbeeld voor veel bedrijven. Een belangrijke voorwaarde voor deze fijne samenwerking is het delen van elkaars passie en trots. En wat verbroedert nu meer dan samen eten?! Zo is onze multiculturele proeverij ontstaan: een avond waar door én voor onze collega's wordt gekookt uit ieders oorspronkelijke keuken. 

Proeven van elkaars cultuur

Onze multiculturele proeverij betekent 'letterlijk van elkaars cultuur proeven'. Tijdens deze avonden blijken alle ingrediënten voor een culinaire topprestatie aanwezig: de knappe wijze waarop gekookt wordt, de trotse presentatie van de traditionele gerechten door onze eigen enthousiaste koks en de loftuitingen van alle collega’s. Het respect wat hiermee naar elkaar wordt getoond, laat zich niet in woorden uitdrukken.

Het receptenboekje 

De gerechten die we voor elkaar koken, zetten we iedere editie op papier. Iets wat geen eenvoudige klus is, omdat de meeste gerechten overgedragen zijn van generatie op generatie en dus in de genen zitten. Het resultaat een echt collectorsitem: iedere editie een uniek én smakelijk receptenboekje.