De 4 voordelen
van schoonloopmatten op maat

Geplaatst op 17-11-2016 door Expert | Schone vloeren en werkomgeving

Heb jij wel eens nagedacht over hoe je een vieze én gladde ingang van je pand voorkomt met dit weer? Met schoonloopmatten op maat, jazeker! Maar welk soort mat kies je dan? Wij begrijpen bij Lavans dat je hier misschien niet echt over nadenkt. Toch is dit niet onverstandig! Er zit veel verschil in soorten schoonloopmatten en niet iedere mat garandeert een schone vloer (vooral bij koopmatten). Wij helpen je graag om de beste keuze te maken, vandaar dat we vier voordelen van schoonloopmatten voor je op een rijtje hebben gezet.

 1. Achter de schoonloopmatten blijft het schoon!

De meest belangrijke functie van een schoonloopmat op maat, is dat het schoon blijft achter de mat. Daarvoor heb je de schoonloopmat immers aangeschaft! Een schoonloopmat neemt een grote hoeveelheid vuil, zoals zand, steentjes en stof op. En dat is natuurlijk waar het om draait. En zeg nou zelf: het is toch een stuk prettiger om te werken (of winkelen) in een schone ruimte! 

2. Representatieve inloopmat

De meeste schoonloopmatten zijn gemaakt van nylon. Deze matten zorgen voor een nette uitstraling en geven een verzorgde indruk. Het vuil dat mensen onder hun schoenen hebben, zakt naar beneden in de mat. Hierdoor blijft de schoonloopmat er altijd schoon uitzien. 

3. Bescherming tegen vloerslijtage

Omdat de ingang van je pand vaak belopen wordt, zal de vloer hier eerder slijten. Zeker wanneer mensen binnenlopen met vieze schoenzolen. Een schoonloopmat zorgt voor minder slijtage van je vloer, omdat vuil zoals zandkorrels en kleine steentjes op de mat achterblijven.

4.  Kwaliteitsbehoud door constante wisselfrequentie

Alhoewel je het niet altijd zult zien, raakt de schoonloopmat toch verzadigd met vuil. Daarom is het belangrijk om je matten regelmatig te onderhouden. Het vuil doet namelijk de nylon haartjes breken, waardoor de mat kaal wordt.

Daarom hebben wij bij Lavans een oplossing bedacht: wij werken met een matten ruilsysteem. Wij voorzien onze klanten altijd van een schone én kwalitatief goede mat. In een met jullie bepaalde wisselfrequentie komt onze servicemedewerker langs om de gebruikte/verzadigde mat ter plekke te verwisselen voor een schoon exemplaar. Zo heb jij altijd een schone mat voor handen, terwijl wij in onze wasserij de matten op de juiste manier reinigen en klaar maken voor de volgende ruilbeurt.  

Probeer onze schoonloopmatten vrijblijvend uit!

Wil jij ook gegarandeerd een schone en droge vloer, zodat je bezoekers een representatief en veilig welkom kunt bieden? Onze schoonloopmatten op maat kunnen je hier bij helpen. Nog niet overtuigd? Je kunt onze matten twee weken vrijblijvend proberen!

Vraag een gratis proef schoonloopmat aan.

Gratis schoonloopmat proberen