Katoenen poetsdoeken
voor het leven

Geplaatst op 22-03-2017 door Expert | Veilig werken

Hoe is het poetsen van jullie (industriële) machines en gereedschappen geregeld?
Maken jullie gebruik van poetspapier, katoenen poetsdoeken of heel ander materiaal? Ontdek de katoenen poetsdoeken service van Lavans! 

1.    Verschillende katoenen poetsdoeken

Wij hebben een ruim assortiment met vier soorten katoenen poetsdoeken, ieder met unieke eigenschappen en toepassingen. Op deze manier kunnen we voor elke branche aan hun specifieke wensen en eisen voldoen. Zo kennen wij poetsdoeken voor de automotive, grafische sector en metaalindustrie én hebben we een pluisarme poetsdoek voor kwetsbare oppervlaktes.

2.    Absorptievermogen katoenen poetsdoeken

Dat onze poetsdoeken van katoen zijn gemaakt, is niet zonder reden. Onze poetsdoeken zijn volumineus en stevig. Het grote voordeel is het enorme absorptievermogen van de poetsdoek, dat zelfs een veelvoud van het eigen gewicht van de poetsdoek kan opnemen. 

3.    Nooit misgrijpen met onze poetsdoeken

‘Waarom poetsdoeken ruilen’ krijgen wij vaak als vraag voorgelegd. Het antwoord op deze vraag is simpel. Door het periodiek wisselen van gebruikte poetsdoeken voor schone poetsdoeken grijpen jullie nooit mis, bij welke poetsklus dan ook. Terwijl jullie poetsen, reinigen wij de vervuilde doeken én voeren we effectieve kwaliteitscontroles uit. Versleten poetsdoeken worden door ons kosteloos vervangen. Zo nemen wij een stukje zorg uit handen.

4.    Onze poetsdoeken zijn milieu vriendelijker

De katoenen poetsdoeken worden geleverd en opgehaald in verrijdbare, luchtdicht afsluitbare Eco-containers. De containers voldoen aan de voorgeschreven norm (UN3088) en ADR wetgeving én worden op een verantwoorde manier gewassen. Daarnaast is het poetsdoekensysteem ten aanzien van eenmalige (papieren)  poetsdoeken vele malen milieuvriendelijker! Tegenwoordig zeker niet onbelangrijk.

5.    Gratis katoenen poetsdoeken

Interesse in onze katoenen poetsdoeken? Neem dan contact met ons op of ervaar zelf de mogelijkheden en voordelen van onze katoenen poetsdoeken door ze gratis op proef te nemen.

Vraag een gratis proefpakket aan

Gratis poetsdoeken proberen