Offerte aanvraag Casuals - Attitude jeans werkbroek

Jeans werkbroek

Bij een werkbroek denken de meeste mensen niet direct aan jeans, maar waarom eigenlijk niet? Jeansstof is veelzijdig, onverwoestbaar én draagt comfortabel. Bij Lavans zijn we fan van de jeans werkbroek. We hebben ‘m in het assortiment voor heren en voor dames.

Voor wie is de werkspijkerbroek?

Werkbroeken van spijkerstof zijn voor verschillende beroepsgroepen passend. In de productie-,metaal- en installatiebranche is het al een graag gezien item, maar ook voor diverse andere beroepsgroepen kan het prima van pas komen.

Waarom een denim werkbroek?

Je wilt graag dat de werkkleding van jouw medewerkers functioneel is en het liefst ook nog comfortabel en representatief. Een werkspijkerbroek is dan een mooie optie. Het uiterlijk van een casual outfit met de voordelen van een werkbroek. Lavans biedt werkbroeken in jeansstof voor zowel dames als heren en met of zonder toolzakken.

Kies je voor Lavans, dan kies voor kwaliteit

Onze denim werkbroeken zijn gemaakt van een zware kwaliteit katoen van maar liefst 407 gram/m2, 66% daarvan is gerecycled en dus ook nog milieuvriendelijk. Voor voldoende stevigheid is er 3% polyester toegevoegd en het extra draagcomfort komt voor rekening van 1% lycra. Al met al is deze samenstelling goed ademend, de broeken zijn niet te dik en dus ook niet te warm. Voor wie behoefte heeft aan extra stevigheid, is de jeanswerkbroek ook met kniestukken leverbaar.

Het huurconcept van Lavans

De kans is groot dat je eraan denkt werkspijkerbroeken te bestellen, maar heb je al eens overwogen om ze te huren? Bij Lavans huur je bedrijfskleding en dat heeft veel voordelen, dit zijn ze op een rijtje:

 • Geen risico voor jou, Lavans blijft eigenaar van de kleding;
 • Eén vaste prijs voor de totale dienstverlening, van aanmeten tot gewassen -en indien nodig gerepareerd- terug in de kast;
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit;
 • Volledig ontzorgd;
 • Zuivere afspraken, geen kleine lettertjes.

Bij Lavans nemen we alle rompslomp uit handen. We halen de kleding bij je op, wassen het, repareren het en leveren het weer schoon bij je terug, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit. Zo weet je zeker dat de beste kwaliteit wordt gewaarborgd en dat de kleding altijd aan de normeringen blijft voldoen.

Jeanswerkbroek met logo

Wie graag gaat voor gepersonaliseerde werkkleding, kan er ook bij de werkbroek van jeansstof voor kiezen om het bedrijfslogo hierop te laten maken. Hoe dit gebeurt, is afhankelijk van de eisen die voor het bedrijf gelden. In de meeste gevallen zal dit embleem uit veiligheidsoverwegingen geborduurd worden.

Om je te vertellen of een jeans werkbroek geschikt voor je is, willen we je eerst leren kennen. We inventariseren wat je nodig hebt en geven je aan de hand daarvan een vrijblijvend advies dat aansluit bij jullie behoeften en wensen.

Wil je meer weten? Vraag dan een offerte aan of laat ons je vragen beantwoorden.

Over Attitude jeans

 • Moderne oplossing voor de standaard werkbroek
 • Speciale uitvoering voor vrouwen
 • Bestaat grotendeels uit gerecycled katoen
 • Ook verkrijgbaar in werkbroek met toolzakken

Kwaliteit

 • 407 gr/m2, 66% Gerecycled katoen / 30% Katoen / 3% Polyester / 1% Lycra
Kleurcombinaties
 • Blauw
Leverbaar in
 • Werkbroek man
 • Werkbroek vrouw
 • Werkbroek met toolzakken

Benieuwd naar onze werkkleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.