Cleanroom schoenen

Cleanroom schoenenkopen en huren 

In een cleanroom valt of staat alles met details. Als hier íéts belangrijk is, dan is het wel het uitsluiten van risico’s. Speciale cleanroom schoenen en kleding vormen hierin een groot aandachtspunt. 

Werkschoenen voor een cleanroom moeten net als kleding op verschillende manieren passend zijn voor gebruik. Niet alleen horen ze comfortabel te zitten, maar zeker zo belangrijk is het dat ze geen materiaal achterlaten en niet voor statische lading zorgen. 

Cleanroom werkschoenen bij Lavans  

Bij Lavans zijn we de hele dag bezig met hygiëne en veiligheid, dat maakt ons dus de aangewezen partij voor cleanroom werkschoenen. Zoek je comfortabele en veilige exemplaren, dan adviseren wij de Elten Ghost Boa of de Emma Metric. Beide zijn ESD-veilig en bij ons verkrijgbaar. Helemaal op safe speel je, wanneer je deze schoenen aanvult met onze wasbare shoe covers.  

Onze cleanroom werkschoenen voldoen aan de juiste richtlijnen  
Op cleanroom werkschoenen moet je kunnen bouwen, soms letterlijk.. De cleanroom laarzen van Lavans zijn net als de kleding voorzien van carbonvezels die ervoor zorgen dat statische lading afvloeit. Daarnaast hebben ze een stevige antislip zool. 

Cleanroom schoenen zijn dus niet zomaar schoenen, ze moeten aan behoorlijk wat eisen voldoen. De wasbare cleanroom booties van Lavans doen dat zeker! Ze worden in onze cleanroomwasserij met ISO klasse 5 gereinigd en voldoen aan Grade 2. Omdat wij graag willen dat medewerkers voorop lopen met onze producten, zijn ze (zoals geldt voor al onze wasbare cleanroom items) in lijn met de laatste IEST richtlijn (RP-CC003.4).  

Als je het ons vraagt is de combinatie van de comfortabele cleanroom veiligheidsschoenen met de wasbare cleanroom laarzen die we verhuren ultiem. 

Over cleanroom laarzen

  • ISO klasse 5 + 6 en GMP A + B
  • Voldoet aan laatste richtlijnen volgens IEST RP-CC003.4
  • ESD veilig

Kwaliteit

  • 118 gr/m2, 98% polyester / 2% carbon
Kleurcombinaties
  • Lichtblauw
  • Wit

Cleanroom schoenen kopen bij Lavans  

Wie Lavans een beetje kent, weet dat wij groot fan zijn van het verhuurconcept, maar voor sommige producten is dat gewoon niet mogelijk. Werkschoenen zijn nu eenmaal niet uitwisselbaar, maar omdat we het als doel zien om onze klanten volledig te ontzorgen bieden we ze via een externe partij te koop aan.

Cleanroom laarzen huren bij Lavans  

En dan zijn er natuurlijk de cleanroom laarzen. Die draag je over je reguliere cleanroom werkschoenen en bevestig je aan je cleanroom kleding voor optimale hygiëne en veiligheid. Deze zijn te reinigen in onze bedrijfskleding wasserij en dus onderdeel van onze bedrijfskledingservice

Ontzorgen op het gebied van cleanroom schoenen  

Lavans heeft een groot assortiment aan cleanroom items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cleanroom overall  en allerlei andere denkbare cleanroom kleding. Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor cleanroom schoenen, maar voor het hele pakket. Ultiem ontzorgd dus. 

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord! Al overtuigd van de voordelen van cleanroom spullen huren bij Lavans? Vraag dan een offerte aan! 

Benieuwd naar onze cleanroom kleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.