Offerte aanvraag Bakkersbroek

Waarom is hygiëne in een bakkerij belangrijk?

In een bakkerij gelden strenge hygiënevoorschriften, daarom dragen bakkers bedrijfskleding: een jas of bakkersbuis en bakkersbroek. Het schoon en op orde houden van deze linnenkast kan zomaar een recept zijn voor stress. Laat ons je al dit werk uit handen nemen, zodat jij je handen en hoofd vrij hebt voor heerlijk brood.  

Schone bakkersbroek op maat

Lavans is jouw partner in bedrijfskleding. Wij zijn thuis in de foodsector en gespecialiseerd in het aanmeten en onderhouden van werkkleding. Je kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment foodkleding, waaronder de bakkersbroek. Als het nodig is maken we deze op maat per persoon, maar matenboog is ook een optie (ideaal voor ploegen en piekmomenten). Daarnaast wassen we de bakkersbroeken altijd in onze hypermoderne high-care wasserij.

Bakkersbroek huren bij Lavans

Dankzij onze totaal-service ben je ervan verzekerd dat jouw medewerkers in écht schone en representatieve kleding kunnen werken. Je hebt er geen omkijken meer naar Lavans ontzorgt je namelijk met het complete beheer tegen één vaste prijs, zonder verrassingen. Dat dit concept werkt blijkt wel uit het feit dat we dit al 95 jaar doen.  

Dit is hoe we dat aanpakken:

  • We halen gebruikte en vuile kleding bij je op en verruilen deze voor schone kleding
  • In onze wasserij sorteren we jouw bakkerskleding in een eigen batch en controleren deze.
  • We wassen jouw kleding in een geconditioneerde wasruimte, gecertificeerd volgens ISO 22000
  • Onze medewerkers controleren de kleding en voeren kwaliteitstesten uit. Indien nodig repareren of vervangen we kledingstukken. Om elke vorm van besmetting uit te sluiten, werken onze medewerkers volgens de HACCP-richtlijnen.
  • Na een laatste controle wordt de kleding verpakt en leveren we de schone bedrijfskleding weer keurig bij je af.

Unisex bakkersbroeken voor dames en heren

Hoewel er geen vrouwelijk woord bestaat voor bakker, zijn er natuurlijk zowel mannelijke als vrouwelijke bakkers. Onze bakkersbroeken zijn daarom unisex, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Daarnaast kun je ook nog uit verschillende materiaalsamenstellingen kiezen.

Materiaalsamenstelling bakkersbroek

Bij Lavans zijn we altijd op zoek naar het ultieme evenwicht tussen hygiëne en draagcomfort. In dit kader zijn onze standaard bakkersbroeken gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, 245 gr/m2. Ze bevatten hiermee genoeg synthetische vezels om moeiteloos te voldoen aan de wasvoorschriften en ook genoeg natuurlijke vezels om lekker en ademend te dragen. Onze broeken in dit materiaal zijn blauw/wit geruit. Ga je toch liever voor katoen, dan kan je kiezen voor ons exemplaar van 100% katoen, 270 gr/m2. Deze is zwart/wit geruit. Naast speciale bakkersbroeken, hebben we ook standaard foodkleding in ons assortiment.

High care wassen van bakkersbroek

Om het risico op contaminatie en kruisbesmetting zoveel mogelijk uit te sluiten, wassen we bakkersbroeken bij Lavans in onze high care wasserij. Dit betekent dat er een gescheiden verwerking plaatsvindt van vuile en schone kleding. Het totale was- en droogproces is geautomatiseerd; HEPA-filters zorgen ervoor dat er geen luchtstromen van buitenaf naar binnen kunnen komen. In aanvulling hierop worden de draadcontainers waarin de bedrijfskleding wordt opgehaald grondig gereinigd en gedesinfecteerd voordat ze worden geladen met schoon wasgoed. Deze processen zijn in lijn met de ISO 22000 normering.

Ben jij overtuigd van het huurconcept voor bakkersbroeken van Lavans of heb je er vragen over? Neem dan contact op of vraag een offerte aan!

Bakkersbroek

  • Klein opbergvakje binnenzijde broek

Kwaliteit

  • Bakkersbroek: 240 gr/m2, 65% polyester / 35% katoen
Kleurcombinaties
  • Blauw-wit geblokt
Opties broekspijpen
  • Standaard
  • Elastisch manchet

Benieuwd naar onze foodkleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.