Offerte aanvragen bakkersbuis

De bakkersbuis. Een uiting van ambacht. Maar deze bakkersjas is meer dan een representatief uniform. De bakkersbuis, ook wel koksbuis genoemd, draagt bij aan een hygiënisch productieproces van voedsel. Geen overbodige luxe, want in bakkerijen gelden strenge regels op het gebied van voedselveilig werken. Het risico op kruisbesmetting en contaminatie moet per slot van rekening zo laag mogelijk blijven.

Met ons totaalconcept lopen jouw bakkersmedewerkers altijd in schone, representatieve bakkersbuizen. Geen zorgen over personeelswisselingen of het juiste wasproces. Lavans neemt alles uit handen.

Waarom is hygiëne belangrijk voor een bakker?

Bedrijven in de voedselindustrie hebben te maken met zeer strenge regels op het gebied van hygiëne. En dat is maar goed ook: in omgevingen waar voedsel geproduceerd, bereid of onverpakt verkocht wordt, moeten microbiologische-, chemische- en fysische gevaren voorkomen of geëlimineerd worden.

Ook in bakkerijen wordt er gewerkt met extra strenge hygiënecodes om de voedselveiligheid van brood en banket te garanderen. Juiste, schone bakkerskleding is hierbij onmisbaar. De foodkleding van Lavans, waaronder de bakkersbuis, voldoet aan de eisen van de voedselindustrie én aan de wensen van de hardwerkende bakker.

Schone bakkersjas: het concept van Lavans

Stel je eens voor: altijd voldoende schone bakkersjassen, zelfs bij een wisselend personeelsbestand en op piekmomenten. Hoe fijn zou dat zijn? Het kan met de huur- en wasservice van Lavans. Wij begrijpen dat het onderhouden van bedrijfskleding een hoop gedoe kan zijn. Doordat wij onze bakkersbuizen verhuren, blijven deze geheel in ons beheer. Naast het aanmeten en de levering, zorgen we ervoor dat de kleding schoon en intact blijft. Dat doen we door de bakkersbuizen volgens de HACCP-richtlijnen en de ISO 22000-normen te reinigen en controleren in onze high care wasserij. Een kapotte of versleten bakkersbuis wordt gerepareerd of vervangen. Zo weet je zeker dat de bakkersjas altijd aan alle eisen blijft voldoen. Lavans heeft bovendien voldoende voorraad. Je hoeft je dus geen zorgen te maken tijdens extra drukke periodes of personeelswisselingen.

Unisex bakkersbuis voor dames en heren

Onze witte bakkersjas is unisex. Dat betekent dat de bakkersbuis geschikt is voor zowel dames als heren. Doordat de jas vervaardigd is uit een combinatie van synthetische en natuurlijke vezels, is de bakkersbuis niet alleen hygiënisch, maar ook soepel en ademend. Wel zo comfortabel. Zoek jij een goede bakkersbuis voor jouw bakkers? De jas is leverbaar in verschillende maten en kan op maat worden gemaakt.

Tip: naast een bakkersbuis verhuurt Lavans meer bakkerskleding, zoals een bakkersbroek.

Bakkersbuis huren bij Lavans

Wil je altijd voorzien zijn van schone bakkersbuizen voor jouw medewerkers, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt? Bij Lavans huur je eenvoudig en zonder zorgen een bakkersbuis.

Met dit recept ontzorgen we jou:

  • Bakkersbuizen worden opgehaald en retour gebracht.
  • De controle en reiniging gebeurt volgens een ISO-gecertificeerd proces, in onze high care wasserij.
  • Kapotte en versleten bakkersjassen worden gerepareerd of vervangen.
  • Mutaties worden automatisch doorgevoerd.
  • We hanteren eerlijke en transparante prijzen voor het gehele concept.

Smaakt dit naar meer? Neem gerust contact op met Lavans voor de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook direct een offerte aanvragen.

Over de bakkersbuis

  • Dubbele drukknoopsluiting
  • Opstaande kraag bakkersbuis
  • Voldoet aan de HACCP-richtlijnen en de ISO 22000-normen

Kwaliteit

  • 275 gr/m2, 60% polyester / 40% katoen
Kleurcombinaties
  • Wit

Benieuwd naar onze foodkleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.