Offerte aanvraag slagersjas

Nergens is een hygiënisch werkproces zo belangrijk als in de voedselindustrie. Werken met voedsel, betekent werken met strenge regels op het gebied van voedselveiligheid. En die regels zijn er niet voor niets. Raakt voedsel besmet met schadelijke bacteriën of schimmels van buitenaf, dan zijn de gevolgen voor de consument groot. Met veilige, schone slagerskleding, zoals een slagersjas, kun je deze gevaren voorkomen of verkleinen.

Met de slagersjassen én het serviceconcept van Lavans blijft jouw productieproces op volle toeren draaien. Zo werken jouw medewerkers altijd in de juiste, schone slagersjassen. 

Hygiënische kleding: van levensbelang in de voedselindustrie

Hygiëne is belangrijk in de voedselindustrie. Sterker nog, hygiënisch werken is voor voedselproducenten van levensbelang. De gevolgen van een kruisbesmetting of contaminatie kunnen desastreus zijn. Logisch dus, dat er in slagerijen en bij andere voedselproducenten strenge regels gelden. Zo is er de Hygiënecode voor het slagersbedrijf en moeten bedrijven uit deze industrie voldoen aan de richtlijnen van de HACCP. Naast een veilig werkproces speelt veilige, schone bedrijfskleding een belangrijke rol in de voedselveiligheid. De slagersjas van Lavans voldoet, net als de rest van onze foodkleding, aan de eisen van de HACCP en voorkomt besmettingen.

Slagersjas huren: gemakkelijk en hygiënisch

Slagersjas kopen? Niet bij Lavans. Bij ons kun je slagerskleding huren. Op deze manier kunnen we jou veel beter van dienst zijn. Als voedselproducent heb je namelijk al genoeg om over na te denken en na het kopen van een slagersjas ben je er nog niet. Slagerskleding heeft controle en onderhoud nodig om aan de hygiëne-eisen te blijven voldoen. Omdat wij eigenaar blijven van de slagersjas, zijn wíj hier verantwoordelijk voor. Wij reinigen de jassen met een wasproces dat is aangepast op de richtlijnen van de voedselindustrie. Uiteraard herstellen of vervangen we de jas als er iets kapot is. Gaan er medewerkers uit dienst of is er in drukke periodes meer personeel? Geen probleem. Mutaties voeren we direct door. Dat scheelt jou als ondernemer een hoop zorgen.

Altijd een schone slagersjas dankzij ons gecertificeerd wasproces

Zonder hygiënische slagerskleding kan de productie niet draaien. Dat begrijpen we bij Lavans maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd voorzien bent van schone slagersjassen. Is de kleding vuil? Dan halen we deze op en krijg je er direct schone slagersjassen voor terug. Vuile jassen wassen we in onze high care wasserij volgens de ISO 22000-norm. Voor kruisbesmetting hoef je niet bang te zijn, dankzij een gescheiden stroom tussen vuile en schone slagerskleding én door onze afgesloten wasruimte. Bovendien

wordt elke slagersjas gescand, gecontroleerd en individueel geseald. Op verzoek voeren we ook een allergenentest uit. Zekerheid gegarandeerd.

Slagersjas voor dames en heren 

Onze slagersjas is een kwaliteitsjas die niet alleen aan de voedselveiligheidseisen voldoet, maar ook aan de wensen en behoeftes van jouw medewerker. Door het ontwerp en de samenstelling van katoen en polyester is de jas in lijn met de eisen van de HACCP én heeft deze een comfortabele pasvorm. De slagersjas is bovendien geschikt voor zowel dames als heren en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zeg het maar, kies je voor een blauwe of witte slagersjas en wil je er een met of zonder elastisch manchet? We bespreken graag samen de opties.

Slagersjas huren en wassen bij Lavans

Heb jij oren naar ons serviceconcept? Snappen we. Door een slagersjas te huren bij Lavans word je volledig ontzorgt:

 • Veilige en schone slagersjassen door een ISO-gecertificeerd wasproces.
 • Slagerskleding wordt opgehaald en retour gebracht.
 • Altijd voldoende voorraad, ook bij personeelswisselingen en in drukke tijden.
 • Geen stress bij slijtage: kapotte slagersjassen worden gerepareerd of vervangen.
 • Korte levertijden.
 • Vooraf zicht op de totale kosten.

Over de slagersjas

 • Korte levertijden
 • Onderhoud in geconditioneerde ruimte volgens ISO 22000

Kwaliteit

 • 245 gr/m2, 65% polyester / 35% katoen.
Kleurcombinaties
 • Wit
 • Blauw

Benieuwd naar onze foodkleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.