Offerte aanvraag slagerskleding

Hygiënisch werken is door de strenge regelgeving voor voedselproducerende bedrijven belangrijker dan ooit, maar blijft vaak een uitdaging. De slagerskleding van Lavans voldoet aan alle hygiëne-eisen en, niet geheel onbelangrijk, zit erg comfortabel. Wanneer je bij ons slagerskleding huurt, zorgen wij ervoor dat deze periodiek gereinigd wordt in onze afgesloten high-care wasserij die als eerste in Nederland gecertificeerd is volgens ISO-22000.

Slagerskleding huren bij Lavans

Wij kiezen er bewust voor om onze werkkleding alleen aan te bieden in huurvorm. Op die manier nemen we alle randzaken van bedrijfskleding bij je weg (zoals mutaties en vervangingen) en kun jij erop vertrouwen dat het altijd goed geregeld is. We nemen onze volledige verantwoordelijkheid over tijdige levering van kwalitatieve en schone slagerskleding.

Over prijzen doen we vooral niet geheimzinnig. Je betaalt één vaste prijs voor de totale dienstverlening en loopt niet tegen ingewikkelde contracten met kleine lettertjes aan. Geen onverwachte kosten dus!

Zo werkt onze verhuurservice voor slagerskleding in de praktijk

Werkkleding voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie moet goed en praktisch zijn. Klanten kiezen vaak voor een werkjas en een broek. Denk aan een slagersjas, ook wel foodcolbert genoemd. In tegenstelling tot een foodoverall is deze combinatie gemakkelijker uit te trekken tijdens een sanitaire stop of een pauze. Uiteraard is de foodkleding –indien gewenst- uitgevoerd zonder zakken.

Wanneer de slagerskleding vuil is, halen wij het op en krijg je in ruil daarvoor direct schone werkkleding terug. Na het wassen krijgt de kleding een kwaliteitscontrole om er zeker van te zijn dat de kleding helemaal voldoet aan de gestelde (kwaliteits)eisen. Na deze zorgvuldige inspectie gaat de kleding weer retour naar jouw bedrijf.

Niet alleen jouw bedrijfskleding, maar ook onze prijsvoorstellen zijn maatwerk. Benieuwd naar onze beste aanbieding voor jou? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Het wasproces van bedrijfskleding slagerij is geen tussendoortje

Bij het verhuren van bedrijfskleding houden wij altijd rekening met het feit dat hygiëne voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie van onschatbare waarde is. De regelgeving is streng. Wij reinigen daarom alle bedrijfskleding voor de voedselmiddelenindustrie in onze moderne high-care wasserij. Door een volledige vuil/schoon-scheiding van de productiestroom is kruisbesmetting totaal uitgesloten.

Het wasproces verloopt zorgvuldig om veilige en schone bedrijfskleding te garanderen:

 1. Gedragen foodkleding brengen we via een gescheiden stroom naar de vuilafdeling;
 2. Machinaal controleren we eventuele achtergebleven voorwerpen op;
 3. Het wasproces is geautomatiseerd;
 4. Jouw was komt nooit in aanraking met was van andere klanten, want de kleding wordt per batch gewassen;
 5. Elk type vervuiling heeft een eigen specifiek wasproces;
 6. Ook de rolcontainers krijgen een uitgebreide wasbeurt.

Overzicht houden? Met ons klantenportaal heb je altijd inzicht in verbruik, het aantal bewassingen, en de looptijden. Wijzigingen in je abonnement breng je zelf eenvoudig aan.

Lavans heeft iets wat geen enkel ander bedrijf heeft in Nederland

Wasserijen genoeg in Nederland, maar Lavans profileert zich vooral door de geconditioneerde high-care ruimte die als eerste in Nederland is gecertificeerd volgens ISO 22000. Dit houdt onder andere dit in:

 • Wij scannen ieder kledingstuk. Daarna wordt het kledingstuk gecontroleerd, gevouwen en indien nodig gerepareerd;
 • Voor het verlaten van de high-care ruimte wordt de kleding individueel geseald en verpakt in een schone wascontainer met extra beschermhoes;
 • Steekproefsgewijs voeren we kwaliteitstesten uit. Dit gebeurt wekelijks door opgeleide medewerkers en enkele keren per jaar door een externe kwaliteitsmanager;
 • Kleding wordt indien gewenst gecontroleerd op allergenen.

Laat je werk uit handen nemen door Lavans

Nee, Lavans is zoals je leest geen nieuwkomer in deze branche. Wij verstaan ons vak en voorzien al meer dan 90 jaar klanten van hygiënische en comfortabele werkkleding voor bijvoorbeeld een slagerij. Mogen wij jouw toevoegen als tevreden klant? Ontdek de kracht van onze service en vraag direct een offerte aan.

Behoefte aan hygiënisch, schone en kwalitatieve kleding en heb je hierover een prangende vraag? Wij helpen je graag: stel je vraag hier.

Over Slagerskleding

 • Korte levertijden
 • Onderhoud in geconditioneerde ruimte volgens ISO 22000

Kwaliteit

 • 245 gr/m2, 65% polyester / 35% katoen.
Leverbaar in
 • Overall
 • Stofjas
 • Colbert
 • Werkbroek
Kleurcombinaties
 • Wit
 • Blauw

Benieuwd naar onze foodkleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.