10.000 klanten
in heel Nederland

Wekelijks komen we in elke plaats van Nederland. Onze servicemedewerkers weten overal de weg. Het Sontplein in Groningen-Oost, de Giesenweg in Rotterdam of de Binnehavenweg in Enschede. Bij 10.000 klanten zijn we een vertrouwd gezicht. We zijn actief in elke branche: bij de bakker, de tandarts, een aluminiumgieterij, autobedrijven, de kunststofindustrie of in een vakantiepark.

De grootste klantdichtheid zit in Brabant en Limburg, wat natuurlijk niet verwonderlijk is als je roots in Helmond ligt. Naast de hoofdvestiging in Helmond hebben we een vijftal steunpunten in: Apeldoorn, Hoogeveen, Diemen, Roosendaal, Gouda en Herten. 

Met 32 vrachtauto’s in Nederland, zijn we ook altijd bij jou in de buurt. Iedere servicemedewerker heeft zijn eigen klanten en vertrekt vanuit een vaste locatie. Hij kent de weg bij de klant, maar van huis uit ook de regio.

Elke week weer, kleurt iedere gemeente in Nederland even Lavanselpaars. Onze herkenbare vrachtwagens duiken overal op. En als je ons één keer hebt gezien, dan zie je ons voortaan overal!

Klant zijn van Lavans

Dit betekent het voor jou!

Neem contact op