Bedrijfskleding op maat
met het ‘pasmannetje’ van Lavans

Net als bij je privékleding is het van belang dat de werkkleding lekker zit en de juiste pasvorm heeft. Om ervoor te zorgen dat iedere medewerker bedrijfskleding draagt die perfect past, verzorgen wij vooraf ‘aanmeetsessies’. Een medewerker van Lavans, ofwel het ‘pasmannetje’ meet bij iedere drager de juiste kledingmaat op. 

Passet bepaalt juiste maat

Samen met een zogenoemde ‘passet’ gaat het pasmannetje op bezoek bij nieuwe klanten. De passet  bevat de gekozen kleding in alle maatvoeringen, dus van XS tot in sommige gevallen zelfs 6XL. Per medewerker wordt de best passende maat bepaald. Voor een optimale pasvorm kijken we extra naar bijvoorbeeld de mouw- en pijplengte. Zijn deze te lang of te kort? Dan wordt hier een aantekening van gemaakt, zodat de kleding later handmatig op de juiste lengte gemaakt kunnen worden. Het is belangrijk dat werkkleding goed past, omdat zich anders gevaarlijke situaties kunnen voordoen. Denk aan een te grote overall gecombineerd met werkzaamheden met machines en draaiende delen.

Alles wordt drager specifiek

Terug bij Lavans worden de resultaten van de aanmeetsessie doorgegeven aan het magazijn. In het magazijn worden kledingstukken klaargemaakt voor uitlevering. Elk kledingstuk wordt voorzien van een barcode en indien nodig aangepast op de persoon die het kledingstuk gaat dragen. Drager specifiek maken, noemen wij dit. Blijkt bij het aanmeten dat de mouwen te kort zijn? Dan maken onze dames van het magazijn de mouwen een stukje langer. Uiteraard met hetzelfde stof én zelfs met de juiste garen, zodat alle eigenschappen van de bedrijfskleding blijven bestaan.

Extra opties, zoals logo’s en borduren

Om de werkkleding nog beter te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten, kunnen we de kledingstukken voorzien van logo’s en (naam) borduringen. Zo kunnen we iedere overall of stofjas voorzien van de naam van de drager. BHV’ers in huis? Met het speciale BHV-embleem op de kleding zijn ze altijd te herkennen.

Geïnteresseerd in bedrijfskleding op maat?

Informeer naar de mogelijkheden.