Emblemen en logo’s op
bedrijfskleding bedrukken of borduren

Laat de bedrijfskleding nog beter aansluiten bij de huisstijl, door de kleding te voorzien van een logo of embleem. Op deze manier krijgt de werkkleding een extra professionele en representatieve uitstraling.

Het toepassen van emblemen en logo’s maken we graag zo eenvoudig mogelijk. Jullie leveren het logo aan, de rest regelen wij. Er zijn verschillende manieren om logo’s en emblemen op kleding te bevestigen.

Patch embleem bestand tegen wassen

De meest gebruikte variant is het patch embleem. Met deze techniek wordt een embleem door middel van hitte op de kleding ‘geplakt’.  Een patch embleem kan variëren in grootte, van een borstembleem op de borstzak tot een groot rugembleem op de achterkant van een overall of stofjas. Vanzelfsprekend worden alle emblemen getest, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat de emblemen was bestendig zijn.

Naam en logo borduren

Een andere techniek die we gebruiken, is het borduren van logo’s en namen op de werkkleding. Het logo wordt rechtstreeks op het kledingstuk geborduurd. Om er zeker van te zijn dat het logo naar wens is, wordt er een proefborduring gemaakt. De proef wordt aan jullie getoond. Zodra we goedkeuring hebben, wordt de borduring op alle kledingstukken toegepast.

Standaard embleem voor BHV, EHBO en heftruck

Naast gepersonaliseerde emblemen en logo’s, bieden we ook standaard emblemen voor BHV’ers, EHBO’ers en heftruckrijders. Met deze emblemen op de bedrijfskleding zijn de betreffende personen altijd te herkennen.

Geïnteresseerd in gepersonaliseerde kleding met logo?

Informeer naar de mogelijkheden.