Casual werkkleding

 

Casual werkkleding

Werkkleding die oogt en voelt als vrijetijdskleding. Wie wil dat nou niet? Met casual werkkleding maken jouw medewerkers op een ongedwongen manier een representatieve indruk. Hoewel bij casual werkkleding een comfortabele pasvorm het uitgangspunt is, creëer je met deze bedrijfskleding gemakkelijk een professionele, herkenbare uitstraling. Klinkt goed? Lavans heeft verschillende soorten casual werkkleding te huur. Denk aan comfortabele polo’s, jeans en jassen. Met onze uitgebreide verhuur- en wasservice ben je altijd verzekerd van voldoende schone, kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding die volledig aansluit op jouw huisstijl.   

Verschillende soorten en maten casual bedrijfskleding

T-shirts, polo’s, jeans en sweaters. Het zijn de meest gedragen kledingstukken in de vrije tijd. Niet zo vreemd, deze casual kleding heeft een goede pasvorm en geeft de drager veel bewegingsvrijheid. Ben je op zoek naar functionele, representatieve bedrijfskleding, maar wil je niet inboeten op comfort en gemak? Lavans heeft casual bedrijfskleding in verschillende soorten en maten. Van moderne bovenkleding, zoals polo’s en polosweaters tot stoere werkbroeken van jeansstof. Onze casual werkkleding is leverbaar in de maten XS tot 6XL en is door de hoge kwaliteit geschikt voor verschillende beroepsgroepen.

Bekijk hieronder de bedrijfskleding uit onze casual kledingcollecties: 

Casual werkkleding voor heren en dames

De casual werkkleding van Lavans is uitermate geschikt voor zowel heren als dames. Er zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk. Hierdoor is er altijd wel een uitvoering die aansluit bij jouw bedrijf en jouw medewerkers. Uiteraard is het mogelijk om de kleding te voorzien van logo’s.

Onze casual kleding is voornamelijk gemaakt van hoogwaardig katoen en polyester en dat is niet voor niets. Katoen is sterk, duurzaam en ademend. Polyester is kreukvrij, kleurvast en minder gevoelig voor slijtage. Dé ingrediënten voor kwalitatief hoogwaardige kleding, met een hoog draagcomfort. 

Casual werkkleding huren bij Lavans

Vind je de aanschaf van werkkleding een gedoe? Snappen we! Daarom nemen we graag alle rompslomp van je over. Bij Lavans kun je jouw casual werkkleding namelijk niet kopen, maar huren. Dat betekent dat de kleding in ons beheer blijft en dat biedt voordelen. Zo nemen we je alles uit handen: we inventariseren welke casual kleding je nodig hebt, doen aanmeetsessies bij medewerkers en leveren de kleding netjes bij je af. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de reiniging en het onderhoud van je bedrijfskleding. Vuile kleding halen we op om er vervolgens in onze eigen wasserette de uiterste zorg aan te besteden. Zo weet je zeker dat de casual werkkleding schoon en representatief blijft. Last van kapotte of versleten kleding óf zijn er personeelswisselingen? Geen probleem. We repareren en vervangen automatisch.

logo lavans logo lavans Verkozen tot beste wasserij ter wereld
Winnaar global best practices awards 2023/2024
Meer over de verkiezing

Neem contact op voor onze casual werkkleding

Heb je vragen over onze verhuur- en wasservice of ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op. Wil je onze casual werkkleding huren? Je kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.