Schoonloopmat met logo

 

Schoonloopmat met logo

Een schoonloopmat met logo voor representatieve entree

Een schoonloopmat met logo geeft de entree een schone en professionele uitstraling. Wist je dat de entree van jullie pand een grote invloed heeft op de eerste indruk van jullie bedrijf?

Onze nylon schoonloopmatten hebben een schrapende functie waardoor zand en stof tegengehouden wordt. De schoonloopmatten zijn leverbaar in elk gewenst formaat en/of bedrukking. Schoonloopmatten worden vaak bedrukt met logo's of waarschuwingssymbolen.

Altijd mooie schoonloopmatten met logo

Een schoonloopmat met logo verliest zijn werking bij geen frequente en onjuiste reiniging, omdat dan de vezels van een logomat verzadigd raken. De kwaliteit en representativiteit van de inloopmatten staat bij ons voorop. Daarom wordt onze schoonloopmat alleen te huur aangeboden. In vaste regelmaat halen wij de vervuilde schoonloopmatten op en ruilen deze om voor schone matten. In onze wasserij geven we de schoonloopmat met logo een professionele wasbeurt en kwaliteitscontrole.

Wil jij de werking van schoonloopmatten zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en probeer de schoonloopmat twee weken gratis uit.

  • Houd inloopvuil en stof vast
  • In huisstijl van bedrijf
  • Vermindering van vloerslijtage
  • Twee weken gratis op proef
  • Bespaar op schoonmaakkosten
  • Kwaliteitsbehoud door constante wisseling
Specificaties
Formaat:
alle formaten mogelijk
Materiaal:
nylon
Kleur:
elke opdruk mogelijk
Toepassing:
voor presentatie van bedrijf of product