Veilig werken met onze
poetsdoeken- en kledingservice

Uiteraard staat veiligheid op de werkplek voorop en wil je dit zo goed mogelijk geregeld hebben. Als leverancier van o.a. veiligheidskleding en poetsdoeken denken we daar graag in mee. Wist jij bijvoorbeeld dat vervuilde poetsdoeken kunnen ontbranden in een niet goed afgesloten container en niet goed gereinigde bedrijfskleding de beschermende functies kan verliezen?

Veilige container voor katoenen poetsdoeken

Het lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar ook bij jouw bedrijf kunnen poetsdoeken ontbranden. Wanneer een container met (olie) vervuilde poetsdoeken open blijft staan, kan er door de toevoer van zuurstof een broeibrand ontstaan. En dat wil je niet!

Wij hebben onze container in combinatie met de Lavans containerklem getest op brandveiligheid. Uit de test is gebleken dat de container brandveilig is, omdat de deksel van de container, na openen, altijd weer dicht valt. Wil je zo’n onvoorziene brand voorkomen? Maak dan gebruik van onze poetsdoekenservice, inclusief gratis Lavans containerklem!  

Veiligheidskleding

Met genormeerde veiligheidskleding kun je medewerkers beschermen tegen de risico’s waaraan zij dagelijks worden blootgesteld. Door intensief gebruik en diverse wasbeurten kunnen beschermende eigenschappen vervagen. Zonder dat je het door hebt, vormt de werkkleding een gevaar voor je medewerkers!

Het behoudt van de beschermende werking is onze expertise. Met speciale wastechnieken en uitgebreide kwaliteitscontroles garanderen wij dat veiligheidskleding aan normeringen blijven voldoen. Met onze bedrijfskledingservice gaat de werkkleding veel langer mee én ben je er zeker van dat medewerkers de juiste bescherming krijgen.

Wil je meer informatie over de veiligheid op de werkvloer?
Neem dan contact met ons op.

Geen spontane ontbranding in een container

De combinatie van vervuilde poetsdoeken en zuurstoftoevoer (door openstaande container) kan een broeibrand veroorzaken. De Lavans Veiligheidsklem is speciaal ontwikkeld als preventieve oplossing!