Een effectief en persoonlijk wasproces dankzij onze klantenteams

Het aanschaftraject van bedrijfskleding is vaak een hele kluif. Onze accountmanagers adviseren bedrijven graag over de juiste werkkleding. Zodra het keuzetraject achter de rug is, is het onze zorg dat alles rondom de bedrijfskleding goed geregeld is, zodat jullie er geen omkijken meer naar hebben.

Individuele wensen en betrokkenheid dankzij klantenteams

Dat gebeurt door onze 200 enthousiaste en betrokken medewerkers. Iets wat onze klanten niet alleen mogen weten, ze moeten dat ook merken! Daarom werken we met zelfstandige klantenteams. In één team wordt samengewerkt met medewerkers uit de wasserij, ‘kantoor’ en onderweg. De teams bestaan uit medewerkers die de klantwens kennen, die kunnen adviseren en zorgen dat onze service vlekkeloos, volgens afspraak en op tijd verloopt. Hierdoor ontstaan vaste contactpersonen, zowel intern maar vooral met de klant.

Wat onze klanten er van merken

In de bedrijfskleding wasserij worden per regioteam de goederen van steeds dezelfde klanten verwerkt, zodat ook hier met een grote betrokkenheid rekening wordt gehouden met de individuele klantwens. Een vertrouwd gezicht komt de vervuilde producten wisselen voor schone producten én kan ter plekke inspelen op jullie individuele behoeften. En mocht er iets zijn, dan kun je altijd terecht bij je vaste contactpersonen, zoals één accountmanager en één klantenservice-medewerker. 


Bedrijfskleding huren en laten wassen? 

Ontdekt wat we voor jullie kunnen betekeken.