Entreematten op maat

 

Entreematten op maat

Entreemat op maat

Op zoek naar een gastvrij en opvallend welkom, voor een goede indruk van jullie bedrijf? Onze entreematten zijn verkrijgbaar in elk gewenst design. Daarmee dragen ze bij aan een schone uitstraling van de entree en bieden ze een representatief welkom.

De entreematten worden ingezet als reclamemat voorzien van logo of tekst, of als signaalmat voorzien van een sein of signaal. Bekijk de mogelijkheden van onze logomat. De nylon entreematten hebben een vuil schrapende functie. Op die manier neemt de entreemat een grote hoeveelheid zand en stof op, ook als bezoekers de schoenen niet vegen.

Entreematten huren

Onze entreematten zijn alleen te huur verkrijgbaar. Met ons ruilsysteem en frequente reiniging zijn jullie verzekerd van kwalitatieve en representatieve entreematten op locatie. Volgens afspraak vervangen wij ter plekke de met vuil en stof verzadigde entreemat door een schoon exemplaar. Terwijl wij de vuile entreematten wassen in onze wasserij, siert bij jullie altijd een schone entreemat op de vloer.

Wil jij de werking van de entreematten zelf ervaren? Vraag dan een offerte aan of probeer de entreemat twee weken gratis uit.

  • Houd inloopvuil en stof vast
  • Geheel naar eigen ontwerp
  • Gastvrij en opvallend welkom
  • Twee weken gratis op proef
  • Kwaliteitsbehoud door constante wisseling
  • Bespaar op schoonmaakkosten
Specificaties
Formaten:
verschillende formaten, aangepast op specifieke wens
Materiaal:
nylon
Kleur:
elke gewenste opdruk
Toepassing:
toegang tot winkels en kantoren