De Lavans Halve van Helmond  gaat door!

Geplaatst op 28-06-2021 door Partner nieuwsbericht

“Yes, we hebben ‘groen licht’ ontvangen van de gemeente” aldus een blije organisatie. De Lavans Halve van Hemond is al een aantal keren uitgesteld vanwege corona, maar inmiddels is de vergunning verleend. Dat betekent dat de eerste editie van het hardloop- en wandelevenement officieel door gaat.

Daarmee is de Lavans Halve van Hemond één van de eerste (hard-)loopevenementen in de regio.

Trotse hoofdsponsor

Het evenement wordt georganiseerd door een samenwerking tussen atletiekvereniging HAC en Lopersgroep Brandevoort. Lavans is hoofdsponsor en daarmee naamgever van dit nieuwe loopevenement.

In de aanloop naar het evenement heeft Lavans op vele fronten een bijdrage geleverd. Het unieke hardloopshirt is één van de eyecatchers, waarbij Lavans een belangrijke rol gespeelt bij ontwerp en de financiering.

Verschillende onderdelen

Bij het hardloop- en wandelevenement Lavans Halve van Helmond staat de halve marathon centraal. Daarnaast is er een loop van 5 km en 10 km, een bedrijvenloop, scholierenloop, kidsrun en een wandelloop. Per onderdeel zijn er mooie prijzen te winnen voor de snelste lopers. Kortom, een evenement voor jong en oud, voor wedstrijdatleten en recreatieve lopers.

De inschrijvingen zijn reeds geopend

Deelnemers kunnen zich alleen online inschrijven, na-inschrijvingen zijn niet mogelijk.
Kijk voor meer informatie én inschrijven op: www.halvevanhelmond.nl