Een boom voor nieuwe
generatie Lavans

Geplaatst op 16-04-2019

Een speciale zaterdag voor de familie Heerkens. Piet en Michel (eigenaren van Lavans) verzamelden samen met hun families op het terrein van Lavans voor een officieel moment. Ter gelegenheid van de realisatie van de nieuwbouw werd er een boom geplant, die symbool staat voor de toekomst van Lavans.

Drie generaties sterk

Samen met o.a. de moeders en kinderen van Piet en Michel werd er symbolisch het laatste zand gegooid bij de nieuwe boom. Een Anna Paulownaboom, die het aanzicht van Lavans de komende jaren nóg kleurrijker maakt door de Lavanselpaarse bloemen die er periodiek aan groeien. “Wat ik nog belangrijker vind is dat de boom 100 jaar oud kan worden”, vertelt Piet met een lach. Hierdoor staat de boom helemaal symbool voor de toekomst van Lavans.


- Piet en Michel met hun moeders (tweede en derde generatie). 


- De kinderen van Piet en Michel (vierde generatie).

Groene vingers

Voor Piet, Michel en hun moeders was dit niet de eerste keer. Op zo’n vijftig meter afstand van de nieuwe boom, plantten zij in 1991 ook een boom ter gelegenheid van de toenmalige nieuwbouw van Lavans. Toen in aanwezigheid van de eerste, tweede en derde generatie van de familie Heerkens.


- Na achtentwintig jaar inmiddels een grote boom. 

Toast! Op de vierde generatie

Bij een feestelijk moment, hoort vanzelfsprekend ook een toast. Na meer dan een jaar van (ver)bouwen is het voor Piet en Michel geweldig om dit nogmaals met hun moeders mee te maken. En dat in aanwezigheid van hun kinderen! Die vol trots steeds meer betrokken worden bij Lavans. Proost op de toekomst!