Na algehele oplevering,
Lavans nu zelf aan zet!

Geplaatst op 28-02-2019 door Auteur | Lavans

Gisteren, op 28 februari 2019, vierden de leden van het bouwteam een klein feestje binnen de muren van Lavans. Precies 409 dagen na de officiële start van ons nieuwbouwproject, was de algehele oplevering van het pand.

Trots, maar nog even doorzetten

Enkele leden van het bouwteam, die het afgelopen jaar ontzettend hard hebben gewerkt, liepen met enige trots door de 4.000m2 duurzame nieuwbouw. Hier en daar werden er aantekeningen gemaakt over punten die nog aandacht verdienen of door (weers-)omstandigheden op een later moment nog afgewerkt moeten worden. 

Lavans aan zet

Nu de grootste bouwactiviteiten klaar zijn en hoofdaannemer Cornelissen de werkzaamheden qua bouw en inrichting heeft overgedragen, is Lavans aan zet. Toch zullen de ‘bouwlieden’ de komende tijd nog wel te vinden zijn op het terrein van Lavans, om samen met ons de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Op naar Outstanding

Begin mei wordt het nieuwe pand van Lavans beoordeeld door een BREEAM-assessor. Tot die tijd maken we onze moderne wasserij klaar voor de toekomst. En hopen we ons gestelde doel te behalen: het realiseren van één van Nederlands duurzaamste panden.

Meer lezen over het bouwproces?