Hoogste punt 
BREEAM-bouw bereikt!

Geplaatst op 06-06-2018 door Auteur | Lavans

Vandaag (woensdag 6 juni) vond er een feestelijk moment plaats op de zonnige bouwplaats van Lavans. Na in januari 2018 gestart te zijn met de voorbereidingen en aansluitend de nodige bouwactiviteiten kon met trots de vlag in top vanwege het bereiken van het hoogste punt van ons nieuwbouwproject.

In aanwezigheid van onder andere medewerkers van hoofdaannemer Cornelissen uit Zeeland, diverse onderaannemers, het bouwteam en afvaardiging van Lavans sprak Michel Heerkens, mede eigenaar van Lavans, een kort woordje. Hij had de eer samen met bouwmanager Albert Spierings en Danny van den Berkmortel (bouwcoördinator Lavans) de vlag te hijsen.

Knap staaltje werk

Er is hard gewerkt de afgelopen weken. Vanaf de start van de staalbouw veranderde de nieuwbouw met de dag en werden de contouren van het nieuwe BREEAM-gebouw meer en meer zichtbaar. De komende tijd wordt er verder gewerkt aan de staalconstructie en vloeren.

Duurzaam bouwen volgens BREEAM

De wasserij van Lavans groeit uit haar jasje. Daarom breiden we momenteel uit! Belangrijkste kenmerken zijn de aanbouw van 4.000 m² en een cleanroom voor de highcare sector. De nieuwbouw wordt gebouwd volgens de BREEAM-methode. Het doel: Outstanding, het hoogst haalbare duurzaamheidscertificaat.

Alle ontwikkelingen rondom onze nieuwbouw bekijken:

Ga naar de BREEAM pagina