Lavans neemt duurzaam nieuwbouwpand officieel in gebruik

Geplaatst op 01-10-2019

Afgelopen week was het een drukke en bijzondere week voor Lavans. Op maandag 23 september vond de officiële opening van ons duurzame nieuwbouwpand plaats. Waarna we op zaterdag 28 september de deuren hebben opengezet voor het grotere publiek.

Opening

De officiële opening van Lavans was ‘gewoon maar toch erg speciaal’. In het bijzijn van zo’n 120 medewerkers hebben drie collega’s met allen 40 of meer dienstjaren de officiële opening verricht. Na een feestelijk samenzijn, is als laatste stap ook de nieuwe kantine in gebruik genomen. Daarmee is het hele pand volledig in gebruik.

Open dag

Zaterdag 28 september vond onze open dag plaats, speciaal voor familie, vrienden en andere belangstellenden. Ruim 1.000 gasten bewandelden de route door onze wasserij, waar ze op diverse punten uitleg kregen van enthousiaste medewerkers. Maar ook de bezoekers waren super enthousiast wat bleek uit de lovende woorden en reacties die varieerden van interessant, positief verbaasd tot indrukwekkend. En daar zijn we best trots op!

“Bouwen aan een nog mooier Lavans”

Met dat motto werden enkele jaren geleden de eerste plannen gesmeed voor een uitbreiding van het bestaande bedrijfspand. Met de inmiddels gerealiseerde high-care en gloednieuwe cleanroom is Lavans klaar voor de toekomst. Een toekomst waarbij de duurzaamheidslat erg hoog ligt. Dat bewijst het streven naar een zo’n duurzaam mogelijk pand, getoetst volgens de BREEAM methode. Slechts vijftig andere projecten in Nederland hebben inmiddels het hoogst haalbare level ‘Outstanding’ achter hun naam.

Kortom, het nieuwe pand is een prachtig visitekaartje en dé blikvanger van industrieterrein Hoogeind in Helmond.

Nieuwsgierig geworden naar ons pand?

Je bent van harte welkom om het te komen bekijken.