Onze website in
een nieuw jasje

Geplaatst op 10-05-2016

Je kent ons vast van het wassen en onderhouden van onze ruilpoetsdoeken, bedrijfskleding, matten en wissers. Dat doen we al 88 jaar lang. Samen met 200 ‘Lavansianen’, als één grote familie. Klinkt stoffig? Alles behalve! Wij zijn gewoon Lavans, weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf.

Tijd om onszelf eens op te poetsen!
Wij zijn trots op wie we zijn. Dat willen we dan ook maar al te graag laten zien. Daarom hebben we vanaf vandaag een nieuwe website. We vertellen daar niet alleen over onze dienstverlening, maar geven je ook een blik op onze wasserij en al onze bedrijvigheid daaromheen.

Wist je bijvoorbeeld dat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben met zelfregulerende teams? Al onze collega’s die niet (voldoende) Nederlands spreken een Nederlandse taalcursus krijgen? En we 10.000 klanten hebben door heel Nederland?

Genoeg te ontdekken dus. Bezoek onze website op www.lavans.nl én maak kennis met onze familie. We zijn benieuwd wat je er van vindt.

Poets jij met ons mee?
Owja, zodra je www.lavans.nl via een desktop bezoekt, mag je onze nieuwe website voor de dag poetsen. Ons lukte het binnen de tijd! Hoe snel ben jij?