C-rijbewijs behalen via Lavans:
"wie wil dit nou niet?!"

De wereld verandert in een razend tempo. Wie zich niet ontwikkelt, loopt achter en wordt minder relevant. Bij Lavans dragen we graag bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Eén van de manieren om jezelf te blijven ontwikkelen, is door het volgen van (vak)opleiding(en) en cursussen.

De opleidingen zijn niet alleen bedoeld ter ondersteuning en verdere ontwikkeling van Lavans, maar vooral ook voor het optimaal kunnen uitoefenen van je functie en je eigen ontwikkeling. Sommige opleidingen en cursussen kun je volgen als aanvulling op het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden, maar sommigen zijn zelfs noodzakelijk voor het uitvoeren van je functie.

C-rijbewijs behalen met hulp van Lavans 

Eén van de medewerkers bij Lavans die een heel goed voorbeeld hiervan is, is servicemedewerker Gerald Strijker. Hij nam de kans met beide handen aan om zijn C-rijbewijs te behalen. Het voordeel hiervan is dat Gerald zijn routes niet alleen met een servicewagen kan rijden maar ook met een vrachtwagen van meer dan 3.500 kilo. Gezien Lavans de opleidingskosten voor haar rekening nam, stond er wel de voorwaarde tegenover dat onze servicemedewerker minimaal drie jaar bij Lavans moet blijven werken. “Wie wil dit nu niet bij zo’n mooi bedrijf”, aldus Gerald.

Flinke klus

Het behalen van het C-rijbewijs vond Gerald best een pittige klus: “In het begin moest ik de theorie via online lessen in mijn vrije uren volgen, later kon ik dit overdag klassikaal doen en dat werkte voor mij veel beter! Het heeft er zeker toe bijgedragen dat ik uiteindelijk in 1 keer mijn theorie-examen met goed gevolg wist te behalen”. Hij vindt het daarnaast ook super dat Lavans in zijn medewerkers investeert qua cursussen en opleidingen. Gerald sluit af: “Ik ben super blij met de geboden kans en hoop hier bij Lavans nog lang gebruik van te kunnen maken!”