Onze visie,
onze drijfveer

Lavans wil ‘mensen een zorgeloze omgeving bieden’. Dit hogere doel nemen we bij al onze bedrijfsactiviteiten als uitgangspunt. Voor onze medewerkers hebben we dit doel geconcretiseerd naar een visie, een drijfveer om elke dag het beste uit ons werk te halen.

De beste facilitaire dienstverlener zijn door samen te werken aan duurzame oplossingen.

De beste

Onder de beste verstaan we niet alleen de beste kwaliteit en het beste rendement, maar ook de hoogste klanttevredenheid en de hoogste medewerkerstevredenheid.

Samenwerken

Doelen behaal je samen. Bij Lavans werken diverse medewerkers in klantenteams samen voor dezelfde klant. Daarom is goede intern afstemming cruciaal, zowel met directe collega’s als met collega’s van andere afdelingen. Samenwerken doen we niet alleen binnen de muren van Lavans, maar ook met onze klanten en leveranciers.

Duurzame oplossingen

Bij alles wat we doen, denken we in oplossingen voor de lange termijn. Met onze innovatieve en moderne wasserij weten we het milieu zo veel mogelijk te sparen. Met eerlijke prijzen en afspraken gaan we voor duurzame relaties met klanten, medewerkers en leveranciers. Want, we weten dat dit daadwerkelijk oplevert. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen in onze omgeving. 

Kunnen we iets voor je betekenen?