Het stageverhaal
van Renske

"Bij Lavans heb ik veel mogen leren en heb ik vooral een leuke en gezellige tijd gehad!"

Stageperiode: 5 februari 2024 t/m 30 mei 2024 

Voor mijn vierdejaars stage van mijn opleiding Bedrijfsadministrateur zocht ik een uitdagende eindstage. Zo kwam ik terecht op de afdeling Debiteurenbewaking van Lavans. 

Uiteenlopende werkzaamheden

Tijdens mijn stage heb ik veel uiteenlopende werkzaamheden verricht, waarbij mijn hoofdwerkzaamheden lag bij de afdeling Debiteurenbewaking. Een groot gedeelte van de dag was ik bezig met het bellen van onze debiteuren. Daarnaast heb ik regelmatig facturen moeten inboeken via de verschilende inboek portals en heb ik ook administratieve handelingen gedaan zoals het wijzigen van stamgegevens. 

Naast mijn hoofdwerkzaamheden op de afdeling Debiteurenbewaking sprong ik ook bij op andere afdelingen voor een aantal gemakkelijke klussen. Bij afdeling Inkoop heb ik bijvoorbeeld geholpen met het achterhalen van de juiste prijslijsten bij leveranciers en heb ik foto's toegevoegd in TMS (het portalsysteem waar ze bij Lavans mee werken). Tot slot heb ik ook de afdeling control geholpen met het vullen van TMS door het toevoegen van de juiste prijzen én heb ik National Accounts geholpen door contracten op inactief te zetten óf juiste nieuwe klanten aan te maken. 

Al met al een ontzettend leerzame stage waarin ik op vele vlakken iets heb mogen opsteken. Daarnaast heb ik vooral een hele leuk en gezellige tijd gehad bij Lavans!