Het stageverhaal
van Lynn

"Bij Lavans voelde ik me direct op mijn gemak en zagen ze me als een volwaardig teamlid. Dit was erg prettig!"

Stageperiode: 28 augustus 2023 t/m 26 januari 2024 

Voor mijn derdejaars stage van mijn opleiding Commerciële Economie zocht ik een uitdagende marketingstage. Via de website van Lavans ontdekte ik dat ze mogelijkheden hadden en besloot ik een sollicitatie te wagen. Ik ontving al snel een telefoontje waarin ik werd uitgenodigd voor een gesprek.

Tijdens het gesprek voelde ik me direct op mijn gemak en merkte ik dat de sfeer goed bij mij paste. Vooraf had ik aangegeven dat ik een bedrijfsopdracht zou moeten uitvoeren, en Lavans stelde drie verschillende opdrachten voor waaruit ik er eventueel één zou kunnen uitkiezen. Na zorgvuldige overweging koos ik de opdracht die mij het meest aansprak. Dit was het uitvoeren van een marketingcampagne voor bedrijfskleding.

Op stage binnen het bedrijf 

Aan het begin van mijn stage kreeg ik de kans om mee te lopen bij alle afdelingen. Deze aanpak bleek een uitstekende manier om het bedrijf en de medewerkers te leren kennen, wat zorgde voor een vlotte en positieve start. Het gaf me een breder perspectief op de verschillende aspecten van de organisatie en hielp me om beter te begrijpen hoe alles samenkomt binnen Lavans.

Tijdens mijn stage kreeg ik veel vrijheid, wat ik erg prettig vond. Hierdoor kon ik mijn eigen ideeën in de praktijk brengen. De begeleiding die ik kreeg was super en iedereen was altijd bereid om te helpen. Ze zagen me echt als een volwaardig teamlid, en dat voelde ik ook zo. Mijn tijd bij Lavans was echt heel prettig.