De werkplaats van de toekomst

De werkplaats van de toekomst. Klinkt ver weg…? Maar, we zitten er midden in! De wereld gaat vooruit, biedt kansen. Wordt schoner én slimmer. Besluit je geen actie te ondernemen of deze ontwikkelingen te negeren? Dan sta je straks stil... Daarom moet je nu aan de slag met jullie werkplaats van de toekomst!

Bedrijfskleding service

In de automotive branche staan wij bekend als betrouwbare partner voor bedrijfskleding. We voorzien garages en dealers van standaard bedrijfskleding, maar zijn ook specialist in duurzame garagekleding en speciale veiligheidskleding voor elektrische auto’s. Daarin zijn we voorloper in de markt. Met onze complete dienstverlening garanderen wij altijd schone bedrijfskleding zonder omkijken en faciliteren we ook in vloeronderhoud, poetsdoeken, stoelhoezen en sanitair hygiëne.

 

Veilig werken

In een werkplaats van de toekomst dient bedrijfskleding niet alleen voor het opvangen van vuil, zoals smeer en olie. Maar is het dragen van de juiste veiligheidskleding echte noodzaak! Het werken met o.a. elektrische auto’s kan gevaren met zich meebrengen voor zowel de medewerker als de auto.

Antistatische werkplaatskleding

Het grootste gevaar is de kans op kortsluiting door statische elektriciteit. Het dragen van de juiste veiligheidskleding neemt het risico is weg. Wij adviseren speciale ESD kleding, die voldoet aan normering EN 1149. Dit is antistatische bedrijfskleding met een koolstofvezel. De vezel zorgt voor geleiding van energie, waardoor er geen spanningsverschil kan ontstaan.

Meer over ESD kleding

Duurzame werkplaatskleding

Verantwoord ondernemen, duurzaamheid, circulaire economie… Termen die vandaag de dag niet alleen gelden voor de grote bedrijven, maar ook voor de garagebedrijven om de hoek. Bij de werkplaats van de toekomst draait het niet alleen om innovatieve toepassingen in de autotechniek, maar ook om het duurzaam voortbestaan van de garage. En dat gaat verder dan zonnepanelen op het dak!

Duurzaamheid is heel goed toe te passen in bedrijfskleding. Afhankelijk van de toepassing en eventuele functie-eisen van de kleding, zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor circulaire kleding. Denk aan werkoveralls gemaakt van Tencel (natuurlijke kunstvezel gemaakt van hout uit speciale beheerde, duurzame bossen) of hergebruik van bestaande kleding.  

Voor elke klant bieden we een andere oplossing. Daarom gaan we graag samen met jou om tafel.  Speciaal voor Volvo dealer Harrie Arendsen ontwikkelden we werkkleding gemaakt van petflessen.

Neem contact op

Het gemak van
onze service

Wij bieden al onze producten aan in huurvorm. Voor één vaste prijs verzorgen wij het onderhoud zoals het wassen, repareren en zonodig vervangen van bedrijfskleding en hygiëne producten.

  • Geen risico, omdat Lavans eigenaar blijft van de kleding
  • Eén vaste prijs voor de totale dienstverlening
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Zuivere afspraken zonder kleine lettertjes
  • Algemene voorwaarden die wél leuk zijn om te lezen
Over onze dienstverlening