Totaaloplossing automotive

In de automotive branche staat Lavans bekend om de totaaloplossing voor garages en dealers. Naast bedrijfskleding faciliteren we ook in vloeronderhoud, poetsdoeken, stoelhoezen en sanitair hygiëne.

Vloeronderhoud met unieke producten

Een schone vloer draagt bij aan een representatieve uitstraling én een gezonde werkomgeving. Een entreemat bij iedere deur voorkomt voor een groot gedeelte het binnenlopen van vuil of nattigheid. Met de Effektmat (dé schoon- en droogloopmat in één) houd je zelfs 80% van al het inloopvuil tegen.

De overige 20% verwijder je eenvoudig en snel met de Lavanswisser. Deze geruisloze én droge vloerreiniger is uniek in zijn soort dankzij het grote wisbereik én de stofbindende eigenschappen. 

Interesse in onze oplossingen voor vloerhygiëne?
Zowel de Effektmat als de Lavanswisser zijn altijd twee weken vrijblijvend te proberen! 

Poetsdoeken huren

Met de poetsdoeken-service van Lavans hebben monteurs een prima doek in handen, met een hoog absorberend vermogen van vetten en overige (vloei)stoffen. Voor één vaste prijs ruilen wij de gebruikte poetsdoeken om voor schone exemplaren. In onze wasserij worden de poetsdoeken op een milieuvriendelijke wijze gereinigd en op kwaliteit gecontroleerd. Zo kun je poetsdoeken oneindig vaak gebruiken en heb je, in tegenstelling tot papier, geen milieuafval meer. 

Sanitaire voorzieningen

Voor diverse ruimtes in jullie automotive bedrijf leveren wij sanitaire automaten. Denk aan een zeepautomaat en handdoekautomaat voor in de werkplaats of een complete inrichting van het toilet, inclusief toiletrolhouder en luchtverfrisser.

De Ellipse lijn is uitermate geschikt voor garages en werkplaatsen. De automaten staan bekend om de grote capaciteit voor vullingen én zijn bestand tegen veelvuldig en ruw gebruik. Door onze regelmatige levering van disposables zorgen we ervoor dat je altijd voldoende zeep en toiletpapier voorradig hebt.

Interesse in onze sanitair-service?
We komen graag bij jullie langs voor een vrijblijvende sanitaircheck.