Onze poetsdoeken service,
wat betekent dit voor jou?

Klant zijn van Lavans, betekent persoonlijk, betrouwbaar en gemak. Dit geldt ook voor onze poetsdoeken service. Eén van accountmanagers -gespecialiseerd in poetsdoeken- legt jullie graag uit hoe onze dienstverlening rondom poetsdoeken in elkaar steekt.

Persoonlijk: het begint met een deskundig advies

Onze dienstverlening begint met een deskundig adviesgesprek mét altijd een vaste contactpersoon. Een van de belangrijkste onderdelen in onze service. “Als we niet voldoende aandacht stoppen in de inventarisatie en de keuze van de juiste poetsdoek, gaan we dit later in het traject merken.” Tijdens het adviesgesprek wordt de kwaliteit van de benodigde poetsdoek, het juiste aantal en de wisselfrequentie bepaald. “We maken een inschatting van de best passende service. Tussentijds kan dit altijd aangepast worden.”

De zoektocht naar een passende poetsdoekendienstverlener kan lastig zijn. Om jou houvast te geven hebben wij een checklist ontwikkeld. Gebruik onze handige checklist om te achterhalen met welke punten jij rekening moet houden.  

Gemak: altijd voldoende poetsdoeken voor handen

“Op het afgesproken moment komt jouw vaste servicemedewerker de poetsdoeken leveren.” De geleverde poetsdoeken kunnen gebruikt worden en nadat ze verzadigd zijn in een daarvoor bestemde verzamelcontainer worden gedeponeerd. De eerst volgende keer komt de servicemedewerker de vervuilde poetsdoeken ophalen en brengt direct schone doeken retour. “Vanaf dan start het continue wisselsysteem. Op een vaste dag in de week worden de vervuilde poetsdoeken omgeruild voor schone poetsdoeken. Wij zorgen ervoor dat je altijd schone poetsdoeken voor handen hebt, zonder hier verder iets voor te doen.” 

Betrouwbaar: kwaliteit, onderhoud en reiniging poetsdoek

Het onderhoud, reinigen en controleren van de poetsdoeken is onze zorg. Jack vertelt hoe het reinigingsproces van de poetsdoek eruit ziet: “De poetsdoeken worden volgens de vastgelegde (milieu)richtlijnen gereinigd, waarbij uitsluitend de poetsdoeken van hetzelfde type bij elkaar worden gereinigd. Inktdoeken en pluisvrije doeken worden zelfs klant gebonden gereinigd. Na iedere reiniging worden de poetsdoeken gecontroleerd op kwaliteit en kleine metaaldeeltjes. Versleten poetsdoeken worden vervangen. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd voldoende én kwalitatief goede poetsdoeken hebt.”

Interesse in onze poetsdoeken of advies?