Wat onze Lavanswisser
zo uniek maakt

De Lavanswisser is een uniek soort vloerwisser. De wisser is gemaakt van lange katoenen garen en wordt tijdens iedere wasbeurt geïmpregneerd met een natuurlijke minerale olie. Dankzij deze olie wordt vuil aangetrokken en aan de katoenen vezels gebonden. De wisser bereikt gemakkelijk kleine ruimtes zoals hoeken en kieren en neemt daar alle vervuiling op. Niet alleen fijnstof, maar ook grove vervuiling zoals houtsnippers worden met gemak opgenomen.

Wendbaar

De Lavanswisser is eenvoudig 360 graden te draaien. Dankzij deze wendbaarheid kan met S-bewegingen snel een groot oppervlak gereinigd worden, zelfs onder stellingen. De wisser kan ook vastgezet worden om lange banen te reinigen.  

Lavanswisser versus bezem

De Lavanswisser neemt in één beweging stof op. Dankzij de vezels dwarrelt het stof niet op en kan het niet neerslaan op andere oppervlakken. Iets wat door het vegen met een bezem wel gebeurt. Het reinigen van een oppervlak met een wisser gaat vijf keer sneller dan met een bezem. Een bezem is ook op ruwe vloeren én buiten te gebruiken, in tegenstelling tot onze Lavanswisser die alleen toepasbaar is op gladden oppervlakken én binnen. 

Lavanswissers versus stofzuiger

De Lavanswisser is geruisloos en kan dus zonder ergernis of geluidsoverlast gebruikt worden. In tegenstelling tot een stofzuiger, heeft de Lavanswisser geen stroom en snoer nodig. Een stofzuiger daarentegen kan gebruikt worden op zachte vloeren, zoals tapijt.

Lavanswisser versus wisdoekjes

Een wissysteem met wisdoekjes wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen, waar voor iedere ruimte een apart doekje wordt gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen. De Lavanswisser is hier niet geschikt voor. Wel wordt onze wisser ingezet in de gangen en recreatieruimtes van ziekenhuizen. Een wissysteem met doekjes zorgt voor veel afval. In tegenstelling tot de Lavanswisser, waarbij de katoenen wissers worden hergebruikt na een reinigingsbeurt bij Lavans.

Uit onderzoek is gebleken dat de Lavanswisser kleine vuildeeltjes op harde en gladde vloeren beter verwijdert dan een standaard wisser, bezem of stofzuiger.

De vloer razendsnel schoon

Wie is de snelste? De wisser, dweil, stofzuiger of bezem. 3, 2, 1.... Start!

Ook de voordelen van de Lavanswisser ervaren?

Vraag hieronder dan een offerte aan of probeer hem gewoon gratis uit.