Waarom je de vernieuwde Lavanswisser moet proberen

Geplaatst op 19-10-2017 door Expert | Schone vloeren en werkomgeving

Op zoek naar het beste product om jouw bedrijfsvloer schoon te houden? Misschien is de vernieuwde Lavanswisser wel iets voor jou! Lees hier waarom je niet om deze vloerwisser heen kunt: 

1.    Vloerwisser houdt stof écht vast 

In je bedrijfshal heb je te maken met veel stof. Bij het gebruik van een bezem waait dit stof op en verplaatst het zich i.p.v. dat het wordt opgenomen. De Lavanswisser neemt het stof echt op! Dankzij de unieke stofbindende olie, die werkt als een magneet, trekt de vloerwisser in een beweging al het vuil en stof aan en houdt het vast. Zo heb je een schonere lucht, gezondere werkomgeving en schone producten in het schap. Een win-win situatie!

2.    Razendsnel schoon met verschillende standen en formaten 

Is je bedrijfshal groot of klein? Voor de Lavanswisser is dat geen probleem! Met de verschillende formaten pas je gemakkelijk het bereik van de vloerwisser aan. De vloerwisser is uitgerust met twee verstelbare standen. Zet je de wisser in de vaste stand? Dan reinig je snel in rechte banen. In de flexibele stand reik gemakkelijk onder stellingen en pallets.

3.    Ergonomisch design van de vloerwisser

Een goede houding tijdens het schoonmaken is erg belangrijk. Om de vernieuwde Lavanswisser nog gebruiksvriendelijker te maken, is de wisser uitgerust met een speciale handgreep en handvat. Hierdoor kunnen werknemers op een ergonomische manier te werk gaan. 

4.    Opgeruimd staat netjes

De vloerwisser wordt altijd geleverd met bijbehorend opbergsysteem, voorzien van een opveegrand en een uitneembare opvangbak. Zo gooi je het vuil gemakkelijk in de prullenbak. Maak je gebruik van een veegmachine, dan ben je altijd afhankelijk van een elektriciteitspunt om de machine op te bergen. De vloerwisser zet je gemakkelijk neer op meerdere plekken in je bedrijf, zodat je 'm altijd snel voor handen hebt. Bovendien ben je niet gebonden aan een accuduur tijdens het schoonmaken!

5.    Geen omkijken door service Lavans

De vloerwisser is langdurig te gebruiken. Afhankelijk van het gebruik worden de vloerwissers wekelijks of twee wekelijks vervangen door een vaste servicemedewerker van Lavans. De servicemedewerker komt bij je langs en verwisselt de gebruikte wissers voor schone wissers. De vervuilde vloerwissers worden meegenomen naar onze wasserij. Je hebt hier dus helemaal geen omkijken naar! 

6.    En omdat je de vloerwisser twee weken gratis kunt proberen

De vloerwisser is twee weken geheel gratis te proberen, zonder dat je ergens aan verbonden bent. Zo kun je de unieke werking zelf ervaren! We komen de vloerwisser bij jouw bedrijf afgeven en halen de wisser na twee weken weer op. Het enige wat je moet doen is de wisser aanvragen op deze pagina bij 'gratis uitproberen'. 


Veel gebruiksplezier!