Van individuele huisstijl tot
universele garageconcepten

Als garage of dealer in de automotive branche wil je dat je medewerkers er representatief bij lopen. Met alle technische ontwikkelingen zoals electrische auto's wordt het beschermen van medewerkers tijdens hun werkzaamheden ook steeds belangrijker (veiligheidskleding). Jeroen is national accountmanager automotive. Hij helpt de grotere automotive bedrijven bij het inkopen van hun werkkleding, maar weet ook wat de wensen van ‘een garagebedrijf op de hoek ‘ zijn.

Bedrijfskleding universele garageconcepten

Lavans levert voor vele automotive merken de officiële bedrijfskleding. Vaak worden deze ontwikkeld met landelijke importeurs of hoofdkantoren. Jeroen: “We hebben afspraken met vrijwel alle grote automotive merken en leveren bedrijfskleding altijd conform de corporate identity richtlijnen van het automerk. Daarnaast zijn wij in staat om in nauw overleg met de klant een kledinglijn te ontwerpen, die aansluit bij de wens van de monteur én die conform de richtlijnen zijn van het bepaalde automerk.”

Werkkleding individuele huisstijl

Het is ook mogelijk om bedrijfskleding in eigen huisstijl te produceren, met keuzes uit verschillende modellen en kleuren. Jeroen: “Klanten kunnen kiezen voor meerdere kleurstellingen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om kleding te voorzien van het bedrijfslogo en de naam van de medewerker.”

Geïntereseerd in automotive bedrijfskleding?

Vraag Jeroen of één van zijn collega's om advies.

Bekijk al onze bedrijfskleding