Dé bedrijfskleding lijn 
voor iedere huisstijl

Bedrijfskleding is er in vele soorten, uitvoeringen en maten, daarom kan het kiezen van geschikte werkkleding een hele klus zijn. Met de Comfortline, onze meest gewaardeerde kledinglijn, wordt het kiezen een stuk eenvoudiger. Deze lijn sluit dankzij haar ontwerp en ruime keuze in kleur en uitvoering eenvoudig aan bij iedere huisstijl.

Comfortline, die past overal(l)

De Comfortline is speciaal ontworpen in samenwerking met onze klanten, waarbij keuzes zijn gemaakt voor materiaal, kwaliteit en design. De comfortline is beschikbaar in 8 kleurcombinaties en leverbaar in de meest gekozen uitvoeringen: standaard overall, Amerikaanse overall, werkjack, werkbroek en stofjas.

Uitbreiding met casual bedrijfskleding

Vuil werk wordt steeds schoner en uitstraling op de werkvloer steeds belangrijker. Daarom kiezen werkgevers er vaker voor een werkbroek te combineren met casual bovenkleding in plaats van een werkjack. Dit ziet er niet alleen moderner uit, doorgaans waarderen medewerkers deze combinatie ook meer.

Reden voor ons om de 4-Comfortline te ontwikkelen. Een uitbreiding op de standaard Comfortline, met keuzes uit T-shirt, polo en polosweater in bijpassende kleuren(combinaties).

Waarom kiezen voor een standaard kledinglijn?

  • De comfortline is een standaard kledinglijn en daarom snel te leveren.
  • De comfortline wordt in flinke aantallen geproduceerd en daarom beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs.
  • Elk kledingstuk is te voorzien van bedrijfslogo.
  • Ondanks gangbare lijn, toch een unieke uitstraling voor jouw bedrijf.
  • Voordeel van de beste producteigenschappen zoals: vele praktische opbergmogelijkheden, verschillende lengtematen en veel bewegingsvrijheid dankzij rekbaar tricot. 

Maatwerk in bedrijfskleding

Kun je je niet volledig vinden in de standaard uitvoeringen van de Comfortline, dan is het aanpassen naar wens ook een mogelijkheid. Verborgen drukknoopsluiting, een extra toolzak of een unieke kleurcombinatie? De opties zijn eindeloos. Neem contact op met onze kledingexperts voor vrijblijvend advies.

Kledingservice voor bedrijfskleding in huisstijl

De zorgen voor een representatieve uitstraling stopt niet na het aanschaffen van de juiste bedrijfskleding. Met onze bedrijfskledingservice nemen wij deze verantwoordelijkheid van jullie over. Wij wassen jullie bedrijfskleding in onze wasserij, controleren deze op de gestelde kwaliteits- en uitstralingseisen en leveren deze weer tot in jullie kledingkast retour. Zo beloven we jullie altijd schone en representatieve bedrijfskleding voor handen.