Corona: voorkom verspreiding 
op de werkvloer

Het coronavirus houdt ons in de greep. Hoewel de maatregelen beetje bij beetje versoepelen, blijven de basisregels van kracht. Zeker nu steeds meer bedrijvigheid weer op gang komt, blijft handen wassen of desinfecteren en 1,5 meter afstand houden noodzakelijk. Als bedrijf dien je te faciliteren in hygiënemiddelen en waarschuwingsmaterialen.

Blijvende oplossing

Zo ontstaan er plotseling extra taken zoals het plaatsen van waarschuwingstape en zeeppompjes, laat staan het onderhouden en bijbestellen daarvan. Omdat niemand weet hoe lang deze maatregelen nog blijven gelden, kan het zijn dat deze taken nog voor een langere periode je kostbare tijd vragen. Natuurlijk heb je daar geen zin in! Daarom bieden wij blijvende oplossingen in o.a. desinfectiemiddelen, hygiënezuilen en waarschuwingsmatten, zodat je er de gehele coronatijd geen omkijken meer naar hebt. 

  • Snelle levering + installatie
  • Automatische herlevering vullingen
  • Lage wekelijkse kosten i.p.v. grote investering
  • Altijd voldoende op voorraad
  • Blijvende en professionele oplossing
  • Hygiënische en duurzame producten

Laat je adviseren

We kijken graag met jullie mee naar welke corona-oplossingen aansluiten bij jullie wensen en behoeften.
Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Instructie handen wassen / desinfecteren

Handen wassen of desinfecteren: we kennen inmiddels het belang, maar doen we het wel goed en lang genoeg? Neem je niet voldoende tijd om alle stappen te doorlopen, dan reinig je je handen niet volledig en zijn je handen dus niet écht schoon. Help je medewerkers of bezoekers een handje met een stapsgewijze instructie. Gratis geleverd bij iedere hygiënezuil of te downloaden via onderstaande link.

Download instructie


Interessante artikelen

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een passende offerte. Goed om te weten:

  • Wij kunnen alleen aan bedrijven leveren. 
  • Wij verkopen geen producten, maar bieden ze alleen in huurvorm aan.