Lavans, de oplossing
voor jouw bedrijf

We kunnen veel mooie woorden vuil maken aan wíe we zijn, maar laten we het gewoon houden, zoáls we zijn. Wij zijn Lavans, expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne. Weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf.

Als zelfstandig familiebedrijf verhuren wij al ruim 95 jaar bedrijfskleding, matten, wissers en poetsdoeken én voorzien wij toiletten en kleedruimten van sanitaire apparatuur. Met vaste regelmaat ontvangt jouw bedrijf de juiste én schone producten en in tussentijd nemen wij het wassen en repareren voor onze rekening. Verouderde of onbruikbare artikelen vervangen wij gewoon door nieuwe. Zo garanderen wij altijd 100% kwaliteit, zonder dat jij als klant hier omkijken naar hebt!  We nemen alle onnodige kopzorgen weg en bieden op deze manier een volledig zorgeloze (werk)omgeving.  

Onze dienstverlening:
hoe werkt het precies?

Om maar direct met de deur in huis te vallen: bij ons kun je géén producten kopen. Wij bieden al onze producten alleen aan in huurvorm. Dit doen we niet zonder reden. Wij weten dat klanten liever niet bezig zijn met onze producten, maar het moet wel goed geregeld zijn. 

Met andere woorden: je kunt bij ons rekenen op een constante stroom van frisse en schone producten, zonder gedoe

Neem vrijblijvend contact op

Wat betekent huren voor jou?

Huren klinkt misschien eng, maar heeft flinke voordelen! Omdat wij eigenaar blijven van de producten, loop je –in tegenstelling tot koopproducten- geen risico. Wij voorzien jullie met vaste regelmaat van de juiste én schone producten en nemen in tussentijd het wassen en repareren voor onze rekening. Verouderde of onbruikbare artikelen vervangen wij gewoon door nieuwe. Zo garanderen wij altijd 100% kwaliteit, zonder dat jij hier omkijken naar hebt!

Voordelen van onze dienstverlening 

  • Gemak en ontzorging, wij regelen alles, van levering tot reiniging en retournering; 
  • Geen risico, omdat Lavans eigenaar blijft van de producten;
  • Heldere en eerlijke afspraken, geen contracten met kleine lettertjes. 

 

Kunnen we je helpen?

Wil je weten of we iets voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvend gesprek aan. 

Andere interessante
artikelen