Inschrijvingen Halve van Helmond eerder geopend

Geplaatst op 02-11-2023 door Marloes Kempkens

Onlangs startten de voorbereidingen voor de vierde editie van de Lavans Halve van Helmond. Voor de komende vijf edities heeft Lavans haar naam wederom gekoppeld aan de Halve van Helmond. De volgende editie van dit sportieve evenement vindt plaats op zondag 14 april 2024. Anders dan andere jaren zijn de inschrijvingen per 1 november geopend en is het al mogelijk om je aan te melden. Sportievelingen kunnen zo eerder beginnen met trainen.    

Naar een hoger niveau  

Het sportieve evenement is een samenwerking tussen Lopersgroep Brandevoort en de Helmondse Atletiek Club (HAC). De hoofdafstand van het evenement blijft de halve marathon, ook zullen alle andere afstanden én alle wandelafstanden van de vorige editie weer mogelijk zijn. Per onderdeel zijn er mooie prijzen te winnen voor de snelste lopers. Wat echter anders zal zijn, is de focus van de vierde editie. Deze zal liggen op het duurzame aspect. De organisatie voert waar mogelijk duurzame opties en keuzes door, iets wat wij als Lavans alleen maar toejuichen. Ook wordt er, vergeleken met vorig jaar, nog meer aandacht besteed aan de omlijsting van het sportieve evenement. Kortom, het wordt een sportief evenement voor jong en oud, voor de echte fanatiekelingen en voor de recreatieve lopers, maar ook zeker voor alle enthousiaste toeschouwers! 
 

Samen met collega's strijden voor goud 

Naast het recordaantal individuele deelnemers deden er vorig jaar ook maar liefst 20 bedrijventeams mee aan de Lavans Halve van Helmond. Collega’s gingen samen de uitdaging aan en streden tegen teams van andere deelnemende bedrijven. Ook tijdens de komende editie staat de bedrijvenloop op de planning voor de onderdelen Halve Marathon en 10 km: verruil het werktenue voor een sportoutfit en ga samen met drie andere collega’s voor goud. Een ontzettend leuke manier om collega’s op een andere manier te leren kennen. 

Hoe schrijf ik me in? 

Deelnemers kunnen zich vanaf 1 november inschrijven voor de vierde editie van de Lavans Halve van Helmond op zondag 14 april volgend jaar. Inschrijven is mogelijk via www.halvevanhelmond.nl. De eerste 1000 deelnemers krijgen een gratis hardloopshirtje met vernieuwd design. Meld je snel aan en tot aan de start!