Lavans brengt inspiratie magazine 2019/2020 uit!

Geplaatst op 04-06-2019 door Auteur | Lavans

Praten over veranderen en ontwikkelen. Bij Lavans doen we dat regelmatig. Met het nieuwe ‘Verbreed je horizon’ magazine, willen wij andere bedrijven enthousiasmeren door inspirerende verhalen te delen. Het magazine is vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar!  

Waarom anderen inspireren?

‘Het moet wel leuk blijven’, aldus onze breed lachende collega Nika op de cover van de nieuwe Horizon. En daar heeft ze natuurlijk gelijk in. Het leven moet je toelachen. Met enthousiasme kom je verder en breng je anderen in beweging.

Dat is precies waar het magazine ‘Verbreed je horizon’ voor bedoeld is. Met een flinke dosis positiviteit een bron van inspiratie zijn. Voor iedereen die verder wil en graag mee gaat met alle nieuwe en uitdagende ontwikkelingen van deze tijd.

Samen weten we meer 

De afgelopen jaren hebben we van alles in gang gezet, waarvan nu prachtige resultaten zichtbaar worden. De ervaringen die we hebben opgedaan, zijn vertaald naar interessante verhalen. Onze ervaringen zijn aangevuld met input van klanten, leveranciers en experts uit het werkveld. Dit heeft geresulteerd in verhalen met verrassende inzichten, verdiepende informatie en soms een kritische blik.

In de nieuwe uitgave worden lezers o.a. geinspireerd over: een verfrissende kijk op de arbeidsmarkt, wat levert het op om duurzaam te verbouwen en hoe zorg je ervoor dat je de taal van de klant spreekt? 

Deze verhalen willen we niet voor onszelf houden, die willen we delen. Omdat we denken dat jullie met dezelfde onderwerpen bezig zijn. Hopelijk inspireert het je om ook verder te gaan. Want stil staan kost energie, bewegen levert het op!

Benieuwd naar het magazine?

Download hier