Lavans brengt inspiratie magazine uit voor ondernemers

Geplaatst op 05-10-2017 door Auteur | Lavans

Anderen inspireren? Dat is voor Lavans een vanzelfsprekendheid. Met het nieuwe ‘Verbreed je horizon’ magazine, wil het bijna 90-jarig familiebedrijf letterlijk andermans Horizon verbreden. Het magazine is vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar.

Waarom anderen inspireren?

Hein (directeur, Lavans) legt uit: Ontwikkelingen gaan sneller dan ooit en het woord ‘innovatie’ vind je op elke pagina van een ondernemersblad terug. Wij laten graag zien wat ons als bedrijf beweegt, maar willen dit vooral verder vertellen omdat wij denken dat vele ondernemers met dezelfde onderwerpen bezig zijn. Mooie verhalen moeten we niet voor ons zelf houden, die moet je delen!” 

Horizon verbredende onderwerpen 

Het lachende gezicht op de cover van servicemedewerker Cor, typeert de inhoud van het magazine: het enthousiast overbrengen van inspirerende verhalen en daarmee andermans horizon verbreden. In de 24 pagina’s tellende uitgave wordt de lezer o.a. geïnspireerd over duurzaam (ver)bouwen, circulair denken en groen ondernemen, deelt Lavans het goud en gruis van familiebedrijven en geeft het tips over haar vooruitstrevend personeelsbeleid. 


Artikel met impressie van het nieuwe pand 

Trots 

Trotse kreten, blikken van erkenning en continue vraag naar nieuwe exemplaren... De eerste reacties van onze medewerkers zijn zeer positief. Edwin (accountmanager, Lavans) vertelt vol trots: “Ik ben razend enthousiast. Met dit magazine laten we zien dat we op vele fronten voorop lopen in de branche. Ik zit regelmatig met ondernemers aan tafel waar ook andere zaken aan bod komen dan onze producten en diensten. Onze bijzondere manier van bedrijfsvoering is een favoriet onderwerp, dat meestal resulteert in interessante gesprekken. Met de Horizon kan ik extra informatie bieden en kunnen we een inspiratiebron voor anderen zijn.” 

Het magazine bekijken?

Download magazine


Update juni 2019:

Inmiddels hebben we een nieuwe versie van het magazine uitgebracht. Bekijk voor meer informatie het nieuwsbericht, waar je direct ook het nieuwe magazine kunt bekijken.