Kerngezond door lef
en eigenzinnige bedrijfsvoering

Wij zijn een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf. We hebben het lef om dingen wel (of juist niet) te doen. We zijn eigenzinnig, maar niet zonder reden. We zijn ervan overtuigd dat onze kracht voortkomt uit weloverwogen maar gedurfde keuzes. Hierdoor bewandelen we vaak net een andere weg, maar altijd díe weg naar het doel dat we duidelijk voor ogen hebben.

Investeren levert op

Dit maakt dat Lavans een kerngezond bedrijf is. Wij geloven (en weten) dat er een directe link bestaat tussen onze eigenzinnige bedrijfsvoering en de resultaten die we behalen. Duurzaam ondernemen zit in onze genen. We zijn ervan overtuigd dat innoveren, investeren en besparen daadwerkelijk wat oplevert! Onze investering in duurzame en moderne productieprocessen heeft niet alleen het milieu gespaard en prijzen opgeleverd. Het bracht ons ook grote besparingen aan onze financiële kant.

Kwaliteiten van onze medewerkers

Wij gaan uit van het beste van de mens. Iedereen bij Lavans werkt zelfsturend, waardoor mensen beter presteren en zich meer ontwikkelen. Er is bijsturing waar nodig, maar geen dagelijkse controle. Hierdoor krijgen mensen ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Dit maakt dat medewerkers plezier hebben in hun werk, wat weer tot uiting komt in het contact met klanten en de zorg voor producten.

Nee zeggen

Eerlijke communicatie en een wederzijds vertrouwen zijn de basis voor duurzame relaties. Past Lavans niet bij jou als klant, leverancier of medewerker? Dan zullen we dit eerlijk zeggen. Klinkt misschien een beetje raar, maar het past bij onze visie. We zijn ervan overtuigd dat je alleen goede relaties kunt opbouwen, als je ook echt bij elkaar past. 

Neem contact op