Proeven van
elkaars culturen

Eigenlijk is het een simpel recept: tevreden klanten krijg je door tevreden medewerkers. Door de mens te kennen achter je collega krijg je respect, snap je elkaar beter en communiceer je beter. Daarom organiseerden we in 2014 de eerste editie van onze multiculturele proeverij. Een avond waar de aanwezige culturen voor elkaar koken. De multiculturele proeverij was een groot succes. En dat smaakt altijd naar meer! Daarom hebben we in het najaar van 2016 opnieuw voor elkaar gekookt.

Onze multiculturele proeverij staat in het teken van letterlijk van elkaars cultuur proeven. Tijdens deze avonden blijken alle ingrediënten voor een culinaire topprestatie aanwezig: de knappe wijze waarop gekookt wordt, de trotse presentatie van de traditionele gerechten door onze eigen enthousiaste koks en de loftuitingen van alle collega’s. Het respect wat hiermee naar elkaar wordt getoond, laat zich niet in woorden uitdrukken.

De gerechten die we voor elkaar koken, zetten we iedere editie op papier. Iets wat geen eenvoudige klus is, omdat de meeste gerechten overgedragen zijn van generatie op generatie en dus in de genen zitten. Het resultaat een echt collectorsitem: iedere editie een uniek én smakelijk receptenboekjes. De laatste editie ligt sinds begin 2017 vers op de plank. Wil je er eentje? Neem dan gerust contact met ons op of bekijken hem digitaal

Wil jij gratis ons receptenboekje ontvangen?

Receptenboekje aanvragen