Wat duurzaamheid
nog meer voor ons betekent

Het eerste waaraan gedacht wordt als het over duurzaamheid gaat, is het milieu. Wij vinden dat duurzaamheid veel verder gaat. Als familiebedrijf zit duurzaamheid in onze genen. Wij denken in generaties, niet in kwartalen. Dit betekent dat we niet alleen investeren in een duurzaam productieproces, maar ook in lange relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Want, voor ons zijn duurzame relaties belangrijker dan het korte termijn gewin.

Duurzame relaties met onze medewerkers

Met een gemiddeld dienstverband van 11 jaar, hebben we een hoop kennis en ervaring in huis. Iets waar we erg trots op zijn. Ons duurzame personeelsbestand hebben we te danken aan onze goede arbeidsomstandigheden, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ons uitgebreid vitaliteitsprogramma.

Duurzame relaties met onze klanten

Met persoonlijke aandacht, eerlijke afspraken en continue aandacht voor kwaliteit weten we klanten een lange tijd aan ons te binden. De gemiddelde klantrelatie is 17 jaar.

Duurzame relaties met onze leveranciers

Eerlijk zaken doen, dat is waar wij voor staan én dus ook verwachten van onze leveranciers. Dankzij lange relaties hebben we een groot aantal leveranciers een sterke vertrouwensband opgebouwd. Samen maken we afspraken over bijvoorbeeld onze betalingstermijnen; wij betalen onze grootste leveranciers binnen 8 dagen.

Neem contact op