Lavans Halve van Helmond: inschrijvingen geopend

Geplaatst op 05-12-2022 door Marloes Kempkens

Na twee succesvolle edities zijn de voorbereidingen voor de derde editie van de Lavans Halve van Helmond in volle gang. Ook dit jaar is Lavans trotse hoofdsponsor van dit sportieve evenement. De derde editie van de Lavans Halve van Helmond vindt plaats op zondag 16 april 2023. Sinds afgelopen 1 december zijn de inschrijvingen geopend en is het mogelijk je op te geven als deelnemer.   

Verschillende onderdelen 

Het sportieve evenement is een samenwerking tussen Lopersgroep Brandevoort en de Helmondse Atletiek Club (HAC). Waar de focus van het evenement nog steeds ligt op de halve marathon, is er bij de volgende editie ook meer aandacht voor andere onderdelen. Kinderen kunnen meedoen met de kidsrun, scholieren aan de 5K challenge, en volwassenen aan de 5 km, 10 km, halve marathon en verschillende afstanden van de wandelloop. Het hele evenement zal aangekleed worden door verschillende foodtrucks. Per onderdeel zijn er mooie prijzen te winnen voor de snelste lopers. Kortom, een sportief evenement voor jong en oud, voor de echte fanatiekelingen en voor de recreatieve lopers.  

Bedrijvenloop 

Naast de individuele onderdelen is het ook mogelijk om samen met collega’s de uitdaging aan te gaan. Verruil werkkleding eens een keer voor een sportoutfit met drie andere collega’s en ga voor goud. Samen met jouw team kun je strijden voor een eerste plek bij de onderdelen halve marathon en 10 km. Een mooie manier om collega’s op een andere manier te leren kennen.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich vanaf 1 december inschrijven voor de editie op 16 april volgend jaar. Inschrijven is mogelijk via www.halvevanhelmond.nl. De eerste 1000 deelnemers krijgen een gratis hardloopshirtje. Dus meld je snel aan en doe mee!