Lavans ontvangt 'warme douche'  van leerlingen Antoon van Dijkschool

Geplaatst op 18-04-2018 door Auteur | Lavans

Afgelopen maandag werd Lavans tijdens een presentatie op de Antoon van Dijkschool in het zonnetje gezet. Jordy, leerling van de school en stagiair bij Lavans, reikte tijdens zijn presentatie als verrassing een ‘warme douche’ uit aan Lavans.

Jordy loopt sinds vorig jaar stage bij Lavans. Tijdens een voorlichtingsavond aan ouders van leerlingen, vertelde hij maandagavond over zijn ervaringen als stagiair binnen Lavans. Jordy sluit binnenkort zijn schooltijd bij de Antoon van Dijkschool af en is inmiddels klaar om toe te treden tot de arbeidsmarkt. Hij start binnenkort met een vaste baan bij Lavans. En dat is erg knap! 

Verrassing

Willy, productieleider van Lavans, was tijdens de avond aanwezig om eventuele vragen van ouders te kunnen beantwoorden. Zonder ervan te weten, werd hij naar voren geroepen. Namens alle stagiaires werd er een ‘warme douche’ uitgereikt voor het beste stagebedrijf van dit jaar. Willy licht toe: “Wij zijn erg trots op deze trofee. Niets is zo oprecht als de eerlijkheid van de kinderen. We zijn blij dat ze een fijne tijd hebben gehad bij Lavans.

Mooie plek

Inmiddels heeft de prijs een mooie plaats gekregen in de wasserij van Lavans. “De prijs behoort zéker toe aan onze medewerkers in de productie, die er samen met de leerlingen een succes van hebben gemaakt!”

Lees meer over onze samenwerking met de Antoon van Dijkschool in het inspiratiemagazine “Verbreed je Horizon”.