Glad? Denk aan onze droogloopmat

Geplaatst op 12-01-2017 door Expert | Schone vloeren en werkomgeving

Is de entree van jouw winkel of bedrijfspand vorige week ook zo vies en glad geweest? Het extreem koude weer lijkt nu voorbij, maar het KNMI voorspelt de komende dagen opnieuw winterse neerslag met gladheid als gevolg. Wil jij je dit keer beter voorbereiden en glijpartijen bij binnenkomst voorkomen? Wij helpen je een handje met onze droogloopmatten op maat

Voorkom gladheid met de Effektmat® (droogloopmat)

Je entree is je visitekaartje en geeft bezoekers een eerste indruk. Heb je een gladde en vieze vloer? Dan scoor je geen punten! Onze droogloopmat, die ook wel de Effektmat® wordt genoemd, kan dit voorkomen. De Effektmat® heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij een een droog- en een schoonloopfunctie in één heeft.  Dit betekent dat zowel het vocht als inloopvuil wordt tegengehouden. Dat maakt onze Effektmat® bijzonder én uniek!

Gratis proefplaatsing van een droogloopmat

Wil jij uitglijders met het winterse weer voorkomen? Dat kan! Je kunt bij ons een gratis Effektmat op proef aanvragen, zodat jouw vloer schoon en droog blijft! Neem onderaan dit bericht contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk een droogloopmat bij je kunnen bezorgen. Je mag de mat twee weken uitproberen, daarna komen we de droogloopmat weer bij je ophalen om hem vervolgens te wassen in onze wasserij.

Droogloopmatten op maat huren bij Lavans

Ben je tevreden over de droogloopmatten? Dan kun je er voor kiezen om bij ons een mat te huren. We werken bij Lavans namelijk met een mattenruilsysteem. Dit betekent dat wij de mat in eigen beheer houden. Dit doen we om kwaliteit van de mat te blijven garanderen. Afhankelijk van het gebruik van een mat, neemt de vuil- en vocht absorberende werking namelijk steeds verder af. Doordat wij de mat regelmatig bij je verwisselen, heb je altijd een kwalitatief goede en schone mat voor handen. Zonder dat je er omkijken naar hebt!

Vraag direct een gratis droogloopmat op proef aan

Aanvragen