Vanaf deze week kleuren
onze wissers lekker paars

Geplaatst op 06-12-2016 door Daniëlle Dielissen

Onze rode Snelwisser staat al heel wat jaren bekend in Nederland. Door zijn unieke en snelle werking is én blijft hij de enige in zijn soort. Menig bedrijfsvloer kan niet meer zonder ‘m en daar mogen we best een beetje trots op zijn. En dat zijn we dan ook! Vandaar dat de wisser een nieuwe kleur krijgt, want een uniek product verdient naar onze mening een unieke uitstraling. En daarom worden onze wissers vanaf nu lekker paars.  

Paars?! Waarom wordt de wisser paars?
De komende maanden* vervangen we de rode Snelwisser door onze ‘Lavanswisser’ met een ‘Lavansel-paarse’ kleur, die ons als Lavans typeert. Vanaf nu symboliseert deze kleur de voordelen van onze wisser én het bijbehorende reinigingsproces, die beiden uniek zijn. Door deze processen is de werking van onze wisser namelijk niet te evenaren. 

Ben jij een gebruiker van onze wisser? Geen paniek! De wisser blijft qua functionaliteit hetzelfde en behoudt daarmee zijn unieke werking. Kortom: er verandert niets behalve de kleur.

Wat maakt onze paarse Lavanswisser zo uniek?
Ben je nog niet bekend met onze Lavanswisser? Dan hebben we hieronder de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • De wisser is geïmpregneerd met een minerale olie, waardoor de wisser enorm veel vuil opneemt. De olie zorgt er namelijk voor dat de wisser langer mee gaat voordat er verzadiging optreed. 
  • Uit onderzoek blijkt dat onze wisser beter reinigt dan andere vloerreinigingsproducten. Hij neemt vuil op en laat het niet meer los. Onze wisser neemt zelfs nog stof op nadat de vloer met een wisdoekje is schoongemaakt. 
  • Gebruikszekerheid: met een handomdraai maak je jouw bedrijfsvloer schoon, zonder gedoe met bijvoorbeeld (te korte) kabels of wisdoekjes die zorgen voor afval. 
  • Ervaar het gemak van ons ruilsysteem. Op een afgesproken frequentie halen we de gebruikte wisser bij je op en verwisselen we hem ter plekke voor een schoon exemplaar. Ondertussen reinigen wij de vuile wisser in onze wasserij en wordt hij klaargemaakt voor de volgende ruilbeurt. Zo profiteer je altijd van een kwalitatief goede wisser zonder dat je er omkijken naar hebt. 

Gratis proefplaatsing
Wij zijn er van overtuigd dat zien doet geloven. We komen graag bij je langs zodat je de wisser kunt testen. Vraag een gratis proefplaatsing aan en probeer de Lavanswisser twee weken geheel vrijblijvend uit!

* Het vervangen van onze wissers verloopt gefaseerd: we starten met vervangen in de omgeving Apeldoorn, waarna in een korte tijd ook de andere regio’s gaan volgen.  

Gratis wisser proberen?

Vraag een wisser op proef aan