Onze familie

Lavans is een echt familiebedrijf. We gaan met elkaar om alsof we familie zijn: een kleurrijke familie met 21 verschillende nationaliteiten. In totaal zijn we met ongeveer 270 ‘Lavansianen’ en gemiddeld blijft iemand zo’n 10 jaar bij ons.

Denken in generaties 

Als familiebedrijf kijken we graag ver vooruit. We willen niet alleen nu een fijn en gezond bedrijf zijn maar ook in de toekomst. Voor de generaties na ons. Daarom kiezen we bewust voor duurzaam: in ons pand, ons productieproces en in ons wagenpark.

Zoals bij heel veel dingen kijken we ook in relaties naar de lange termijn. Dat geldt voor de samenwerking met onze medewerkers, klanten én leveranciers. Daarin investeren we graag met veel persoonlijke aandacht en oprechte interesse.

We doen er alles aan om ook onze medewerkers een zorgeloze werkomgeving aan te bieden. Binnen onze muren zie je dit terug door:  

  • We zorgen voor elkaar en zijn oprecht geïnteresseerd in de ander. Iedereen wordt gezien.
  • We spreken elkaar aan met de voornaam.
  • Je mag zeggen wat je denkt en zijn wie je wilt zijn.
  • We zijn respectvol en nieuwsgierig naar elkaars achtergrond en cultuur.
  • Op de werkvloer spreken we Nederlands. Wie moeite heeft met de taal, krijgt Nederlandse les.
  • We denken niet in kwartalen (snel winst maken), maar in generaties (duurzaam groeien).
  • Alles draait om duurzaam produceren voor de toekomst van jouw en onze kinderen. 

Bij Lavans hebben we aandacht voor:

1. Onze kernwaarden

Bij alles wat wij voor onze klanten doen, draait het om drie dingen:

  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • Gemak

Alle medewerkers van Lavans kennen onze drie kernwaarden, weten waar ze voor staan én hoe ze deze in de praktijk moeten brengen.

Lees hier meer over onze kernwaarden

2. Onze visie, onze drijfveer:

Lavans wil ‘mensen een zorgeloze omgeving bieden’. Dit hogere doel nemen we bij al onze bedrijfsactiviteiten als uitgangspunt. Voor onze medewerkers hebben we dit doel geconcretiseerd naar een visie, een drijfveer om elke dag het beste uit ons werk te halen.

De beste facilitaire dienstverlener zijn door samen te werken aan duurzame oplossingen.

Lees hier meer over onze drijfveer

3. Onze eigenzinnige bedrijfsvoering

We zijn eigenzinnig, maar niet zonder reden. We zijn ervan overtuigd dat onze kracht voortkomt uit weloverwogen maar gedurfde keuzes. Hierdoor bewandelen we vaak net een andere weg, maar altijd díe weg naar het doel dat we duidelijk voor ogen hebben.

Lees hier verder over onze eigenzinnige bedrijfsvoering

4. Onze trots: Multiculturele proeverij

Werelds genieten bij Lavans! Dagelijks werken wij met meer dan 20 verschillende culturen onder één dak. De respectvolle manier waarop wij met elkaar om gaan is een prachtig voorbeeld voor veel bedrijven. Daar zijn wij erg trots op!

Onze multiculturele proeverij betekent 'letterlijk van elkaars cultuur proeven'. Tijdens deze avonden blijken alle ingrediënten voor een culinaire topprestatie aanwezig: de knappe wijze waarop gekookt wordt, de trotse presentatie van de traditionele gerechten door onze eigen enthousiaste koks en de loftuitingen van alle collega’s. Het respect wat hiermee naar elkaar wordt getoond, laat zich niet in woorden uitdrukken.

Lees hier meer over de proeverij