Kleding voor chauffeurs

Kleding voor chauffeurs

Werkkleding voor beroepschauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs en andere beroepschauffeurs hebben een vergrote kans op ongevallen als gevolg van slechte zichtbaarheid. Signaalkleding laat medewerkers beter opvallen op / langs de weg of op diverse bedrijfsterreinen. Wij hebben een uiteenlopend assortiment comfortabele bedrijfskleding van fluorescerend materiaal en reflectiestrepen, welke altijd voldoen aan de norm EN ISO 20417, klasse 2 of 3.                       

Voordelen van signaalkleding huren

Bij regelmatige reiniging van fluorescerende bedrijfskleding neemt de werking van het fluo en reflecterende materiaal af. Met onze bedrijfskledingservice kun je er zeker van zijn dat werkkleding voor chauffeurs altijd voldoet aan de norm. Na elke wasbeurt controleren we de kledingstukken met uitgebreide reflectietesten en herstellen we kleding waar nodig. Onze service is inclusief reiniging, levering en eventuele reparaties of vervangingen.

Neem voor meer informatie over veiligheidskleding voor chauffeurs contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Belangrijke normeringen bij chauffeurskleding

Bedrijfskleding voor chauffeurs

Reflectiestrepen vervangen

Voldoet een reflectiestreep niet meer aan de norm, dan vervangen we de streep direct. De rest van het nog goed functionerend kledingstuk blijft zo behouden. Dat is weer goed voor het milieu én voor de portemonnee!