Kleding voor 
medewerker offshore

Veiligheidskleding voor offshore medewerkers

Medewerkers op een boorplatform of booreiland verrichten intensief werk onder diverse extreme omstandigheden. Het dragen van genormeerde veiligheidskleding is verplicht om medewerkers te beschermen tegen de risico’s en gevaren waaraan ze worden blootgesteld, zoals die van laswerkzaamheden en zowel hitte als kou. Bovendien is de kleding altijd uitgerust met materialen ter bevordering van hoge zichtbaarheid.

Veilige offshore werkkleding huren

Ontdek de voordelen van het huren van offshore bedrijfskleding, met de bedrijfskledingservice van Lavans. Wij nemen het volledige kledingbeheer voor onze rekening en staan garant voor de kwaliteit en veiligheid van de kleding. Onze service is altijd inclusief:

  • Reiniging en transport;
  • Speciale wasprocessen voor behoud van beschermende eigenschappen;
  • Uitgebreide kwaliteitscontroles;
  • Reparaties en eventuele vervangingen zijn inbegrepen.

Wil je graag weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Belangrijke normeringen bij offshore medewerkers

Bedrijfskleding voor offshore medewerkers

100% genormeerde kleding

Om te allen tijde kwaliteit te kunnen bieden, kun je onze bedrijfskleding alleen maar huren. Zo staan wij garant voor de juiste wasprocessen en kwaliteitscontroles en ontvangen jullie altijd bedrijfskleding die voldoet aan alle beschermende eigenschappen.